1. Rens huden grundig med jevne mellomrom
Noen mennesker har fet hud.Den store mengden olje som skilles ut kan lett binde den døde huden og luftstøv til huden, blokkere ansiktets porer og danne hudormer. Og allergiske symptomer kan gjøre hudtilstanden verre.I tillegg til normal daglig pleie av huden, kreves en dyprens en gang i uken.Bruk eksfolierende ansiktsrens og rensemaske for å gjøre porene klare.Men pass på å ikke overrense for ikke å skade hudbarrieren, gjøre huden keratin tynnere og forverre sensitive problemer.

2. Utendørs hudbeskyttelse
Ved utendørsaktiviteter må hudbeskyttelse gjøres godt.Hvis du ikke tar hensyn, kan det indusere eller forverre hudallergier.Påfør først solkrem og bruk en støvmaske for å blokkere allergener i luften.For det andre, bruk en parasoll og en bredbremmet solhatt for å beskytte huden mot solbrenthet.

3. Ikke bytt kosmetikkmerkene du bruker hver dag
Hvis du endrer kosmetikkmerket etter eget ønske, er det lett å få allergier.

4. Vær oppmerksom på å bevare fuktighet.
Vær oppmerksom på fuktigheten til huden når som helst og forsterk hudens motstand.Forfriskende og hydrofile hudpleieprodukter kan brukes.Hudpleieproduktene med mer olje brukt om vinteren bør brukes så lite som mulig.
Ganoderma lucidum regulerer immunitet og forbedrer allergisk konstitusjon
Ytre beskyttelsestiltak kurerer tross alt ikke symptomene, hva skal vi gjøre for å forbedre den allergiske konstitusjonen internt?

Nøkkelen til å forbedre allergisk konstitusjon er som følger:
Først og fremst er det nødvendig å forhindre at immunceller (mastceller) frigjør betennelsesstoffer (histaminer) for å lindre symptomene på allergi;for det andre er det nødvendig å redusere spesifikke antistoffer (som IgE);For det tredje er det nødvendig å undertrykke type Th2-celler som vil behandle allergener som fienden og dempe økningen i antallet.

Ganoderma lucidumhar de ovennevnte effektene og bidrar til å forbedre hudallergier.
Ganoderma lucidum kan forbedre allergisk rhinitt.

Pollen er et av de viktigste allergenene for allergisk rhinitt.I følge forskning fra Kobe Pharmaceutical University i Japan kan Ganoderma lucidum lindre symptomene på neseallergi forårsaket av pollen, spesielt den irriterende neseobstruksjonen.

Reishi-soppforbedrer allergisk hudkløe.
Noen mennesker er spesielt følsomme for myggstikk, og symptomene på rødhet og kløe er spesielt alvorlige.Dette er ofte kjent som "myggallergi".

En rapport fra Toyama University i Japan bekreftet at metanolekstraktet av Ganoderma lucidum rik på triterpener kan redusere hudkløe forårsaket av myggallergi.

Lingzhiforbedrer allergisk astma.
Ganoderma lucidum hjelper til med å redusere slim og lindre hoste og astma
.
Ganoderma triterpenes kan undertrykke betennelse og allergiske reaksjoner.
Ganoderma lucidum polysakkarid kan regulere immunresponsen.
Merk: Noe av informasjonen i denne artikkelen er hentet fra Lingzhi, Genial beyond Description.

Økologisk duanwood reishi gård

 

 


Innleggstid: mai-09-2020

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
<