moe1

Ma hope o ka White Dew, e ma'alili mālie ka lewa a ua nui ka po'e i ka luhi palaualelo.ʻOiai ʻoi aku ka maikaʻi o ka hiamoe i ka wā e maʻalili ai ka lewa, nui ka poʻe e manaʻo ʻino a hiamoe.ʻO kēia ka mea i kapa pinepine ʻia e ka poʻe he "autumn fatigue".He pane physiological kūlohelohe kēia o ke kino kanaka i nā kau like ʻole.Eia kekahi, ʻo ka hoʻomaka ʻana o nā hōʻailona e like me ka maloʻo ʻana o ka hāʻule, ke anuanu o ka makani, ka maʻi maʻi, a me ka hānō hiki ke hoʻopilikia nui i ka maikaʻi o ka hiamoe i ka hāʻule.

ʻO ka pō o "White Dew" ka pō maoli o ka "Autumn Equinox".Ma hope o ka "White Dew", e maʻalili ka lewa i kēlā me kēia lā.Pehea e loaʻa ai ka hiamoe maikaʻi i ka hoʻomaka ʻana o ka hāʻule?

Hoʻoponopono i kāu hana maʻamau i kēlā me kēia lā

ʻO ka mea mua, pono ʻoe e hoʻoponopono i kāu hana maʻamau i kēlā me kēia lā a hoʻololi i ka maʻamau o ka noho pō i ke kauwela.Hiki iā ʻoe ke hele wāwae i ke kakahiaka nui a me ke ahiahi e hoʻonui i ka hoʻoikaika kino a hoʻoulu i ka ikaika.ʻO nā hola 6-8 o ka hiamoe hohonu mai ka hola 11 PM a hiki i ka 7 AM he manawa hiki ʻole ke hoʻololi ʻia no ka Yang Qi o ke kino e peʻe a loaʻa i ka meaʻai mai Yin essence.

E pani i nā puka makanimamuae moe ana

I ka wā hiamoe, emi ke kahe o ke koko, hāʻule ka mahana o ke kino, a hoʻokumu ʻia kahi papa o Yang Qi ma ka ʻili o ke kino.Ma hope o "White Dew", e maʻalili i ke kakahiaka a me ke ahiahi.I kēia manawa, inā wehe ʻoe i ka puka makani, e komo ka makani i loko o kou mau ʻiʻo a komo ke anuanu i loko o kou mau iwi, e hōʻoluʻolu ʻole ai ʻoe i kou ala ʻana i ke kakahiaka.Pono ʻoe e pani i nā puka makani, e hoʻopau i ka ea a me ka peʻahi e pale i kāu Yang Qi.Pono ʻoe e hoʻāʻo e hiamoe i ka wā mua, no ka mea, ʻo ka hiamoe ʻana i ka pō hiki ke hōʻino i kāu Yang Qi, e hōʻoluʻolu a nāwaliwali i ka lā aʻe.

Sleep oi ka leowith ke kokua oGanoderma 

I ka makahiki 2000, ua komo ka Pharmacopoeia Kina i ka pono oGanodermai ka "tonifying Qi, hoʻoluʻolu i nā aʻalolo, hoʻomaha i ka maʻi a me ka hānō", ʻo ia ka mea a mākou e ʻōlelo pinepine nei i ka hoʻomaha ʻana i ka noʻonoʻo a i ʻole ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hiamoe.

moe2

Ua haʻi ʻo Polofesa Lin Zhibin o ka Peking University Health Science CenterGanodermahiki ke hoʻopau maikaʻi i ka insomnia i hana ʻia e neurasthenia.Hiki ke ʻike pinepine ʻia nā hopena ma hope o ka hoʻohana ʻanaGanodermano 1-2 pule.Ganodermahiki no hoi ke hoopau i ka insomnia ma muli o ka ma'i ma'i ma'i, ka ma'i pu'uwai, ke ki'eki'e, ka ma'i hepatitis, a me na ma'i e ae.I ka wā o ka luhi o ka hāʻule, pono e loaʻa hou akuGanodermanā huahana ma ka lima e hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka maikaʻi o ka hiamoe.

Ma hope o "White Dew", ʻoi aku ka nui o ka maloʻo o ka hāʻule.Manaʻo ʻia e ʻai i nā meaʻai hou aʻe e hānai iā Yin a hoʻomaʻemaʻe i nā māmā, e like me ka pears hau, nā hua lotus, nā lilia, nā haʻiki keʻokeʻo a me ka sesame ʻeleʻele.Hiki i kēia mau meaʻai ke hoʻomaʻemaʻe i ke akemāmā a pale i ka maloʻo, pale i ke "ahi puʻupuʻu".Hiki iā lākou ke hui pū meGanoderma, nona ke ʻano kūʻokoʻa, pōmaikaʻi i ka māmā Qi, a hoʻomaha i ka noʻonoʻo, no ka hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻana o ke kino.

Ganoderma, hua lotus, a me ka liliacongeehiki ke hoʻomaha i ka noʻonoʻo a kūpono i nā ʻōpio a me nā ʻelemakule.

moe3

[Nā mea hoʻohui] 20 grams oGanodermahewanā ʻāpana, 20 grams kēlā me kēia o nā hua lotus cored a me nā lilia, a me 100 grams o ka raiki.

[Method] Holoi i kaGanodermahewanā ʻāpana, nā hua lotus cored, nā lilia, a me ka raiki.E hoʻohui i kekahi mau ʻāpana ginger a hoʻokomo iā lākou a pau i loko o ka ipuhao.E hoʻohui i ka wai a hoʻolapalapa i ka wela nui.A laila e ho'ēmi i ka wela a me ka kuke a hiki i ka maikaʻi.

[Ka wehewehe ʻana i ka meaʻai meaʻai] He kūpono kēia lāʻau lapaʻau i nā ʻōpio a me nā ʻelemakule.Hiki i ka hoʻohana lōʻihi ke pale i ke ake, hoʻomaha i ka noʻonoʻo, a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hiamoe i kekahi ʻano.

Ganoderma, hiki i ka goji berry a me ke kī chrysanthemum ke hoʻomaʻemaʻe i ke ake, hoʻomaikaʻi i ka ʻike maka, hānai a hoʻomaʻemaʻe i ka māmā.

moe4

[Nā mea hoʻohui] 10g o nā mea kūloheloheGanodermalucidum, 3g o ke kī ʻōmaʻomaʻo, a me ka nui kūpono o Hangzhou chrysanthemum a me nā hua goji.

[Method] E kau i kaGanodermalucidumʻāpana, kī ʻōmaʻomaʻo, Hangzhou chrysanthemum, a me nā hua goji i loko o ke kīʻaha.E hoʻohui i ka wai e hoʻolapalapa a hoʻomau no 2 mau minuke.

[Ka wehewehe ʻana i ka meaʻai meaʻai] He ʻawaʻawa kēia kī akā he ʻono ma hope.Hiki iā ia ke hōʻoluʻolu i ke ake, hoʻomaikaʻi i ka ʻike, a hoʻomaha i ka luhi.

GanodermaʻO ka māmā-nHiki i ka Soup ke hoʻopau i ka ʻū, hoʻokuʻu i ka pala, hānai i nā māmā, a hoʻomālu i ka maloʻo.

moe5

[Nā mea hoʻohui] 20g oGanoderma, 4g oSophoraflavescens, a me 3g o ka Licorice.

[Kūpono no] nā maʻi me ka hānō haʻahaʻa.

Ua pau ka wela, a ua hiki mai ke anuanu.I keia manawa o ka makahiki, e oo ana ka honua.Loaʻa iā ʻoe nā ʻohi ma ke kino a me ka noʻonoʻo.

moe6


Ka manawa hoʻouna: Sep-08-2023

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou
<