nyheder

Når man hører navnet Maitake, tror folk ofte, at det er en slags blomst i deres ideologi, men det er ikke sandt.Maitake er ikke en slags blomst, men en sjælden svamp på grund af dets yndefulde udseende.Den er som en buket lotusblomster i fuldt flor, så den får navnet på blomsten.

Maitake har funktionerne til at styrke milten, booste qi, supplere mangel og støtte ret.I de senere år er den som helsekost blevet populær i Japan, Singapore og andre markeder.

Historisk set tilhørte både Kina og Japan lande, der kendte Maitake tidligere.

Ifølge Junpu, som bogstaveligt betyder svampeafhandling, skrevet af det kinesiske Song-dynastis videnskabsmand Chen Renyu i 1204, er Maitake en spiselig svamp, som er sød, mild, ikke-giftig og kan helbrede hæmorider.

I 1834 skrev Konen Sakamoto Kimpu (eller Kinbu), som først registrerede Maitake (Grifola frondosa) fra et akademisk synspunkt og påpegede, at det kan fugte lungerne, beskytte leveren, støtte ret og sikre roden, hvilket gjorde dens medicinsk effekt anerkendt igen.

ny1

Som de fleste spisesvampe har Maitake en unik duft, og den smager sprødt og forfriskende.

nyheder 3

Derudover er Maitake elsket af flere og flere mennesker på grund af dens søde smag, milde natur og virkninger som styrker milten og booster qi, supplerer mangel og understøtter ret, og afhæmmer vand og dispergerer hævelse.Det er blevet en almindeligt anvendt svamp til både medicin og mad [1] .

Undersøgelser har fundet ud af, at den qi-supplerende effekt af Maitake er tæt forbundet med dens evne til at styrke immunsystemet.Polysacchariderne i Maitake kan booste immunsystemet.Dyreforsøg har fundet ud af, at Maitake polysaccharider betydeligt kan øge vægten af ​​immunorganer og derved forbedre immuniteten[2].

Maitake er rig på næringsstoffer og har ry som "Prince of Edible Mushrooms".

Maitake er rig på vitaminer og indeholder zink, calcium, fosfor, jern, selen og andre mineraler, der er gavnlige for den menneskelige krop.Testet af instituttet for ernæring og fødevarehygiejne fra det kinesiske akademi for forebyggende medicin og kvalitetsinspektionscentret i landbrugsministeriet, indeholder hver 100 gram tørret Maitake 25,2 gram protein (inklusive 18,68 gram af 18 slags aminosyrer, der kræves af menneskekroppen, hvoraf essentielle aminosyrer udgør 45,5 %).

nyheder 4

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved kombinationen af ​​Maitake og Reishi?

nyheder 34

Referencer
[1]Junqi Tian, ​​Xiaowei Han.Grifola frondosas indflydelse på immunsystemet.Liaoning University of Traditional Chinese Medicine [J], 2018(10):1203
[2]Baoqin Wang, Zeping Xu, Chuanlun Yang.Undersøgelse af immunaktiviteten af ​​β-glucan fra fermenteringsmycelium af Grifola frondosa ekstraheret med alkali med høj renhed [J].Journal of Northwest A&F University (Natural Science Edition), 2011, 39(7): 141-146.


Indlægstid: 14. september 2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os
<