Pehea e pale ai i ke kanesa?

1. E mālama i ka nohona maikaʻi.I nā lā maʻamau, pono ʻoe e hoʻomohala i nā maʻamau maikaʻi, ʻaʻole e hiamoe i ka pō, e moe i ka wā kakahiaka a ala aʻe.Eia kekahi, pono ʻoe e haʻalele i ka ulaula a me ka waiʻona.
2. Loaʻa ka manaʻo maikaʻi.Ma muli o ka nui o ka poʻe i koʻikoʻi nui, hoʻokomo pinepine lākou iā lākou iho i loko o ka hopohopo a me ka hoʻopaʻapaʻa no ka manawa lōʻihi, a he maʻalahi hoʻi ka maʻi.No laila, e hoʻomaha pono iā ʻoe iho a mālama iā ʻoe iho i kahi ʻano maikaʻi.
3. Nānā mau.Hiki i nā hoʻokolohua kino maʻamau ke hāʻawi iā ʻoe i ka ʻike kikoʻī o ke olakino o kou kino.Inā ʻike ʻoe i kekahi mau mea ʻino a i ʻole nā ​​maʻi, hiki iā ʻoe ke mālama iā lākou i ka manawa e pale aku ai i ka lohi o ka maʻi a me ka hiki ʻana mai o nā maʻi maʻi ʻino.
4. LaweʻO Ganoderma lucidumhiki ke kōkua i ka pale ʻana i nā ʻōpū!ʻO Reishi mushroomHiki i nā polysaccharides ke hoʻomaikaʻi i ka hana o nā enzymes SOD, hoʻopau i ka pōʻino o nā radical manuahi i nā cell maʻamau a hoʻomaikaʻi i ke degere sealing o nā membrane cell maʻamau e pale ai i nā cell maʻamau mai ka hoʻololi ʻana i nā cell abnormal;hiki iā ia ke hoʻonui i ka helu a me ka hana o nā cell immune, hoʻoikaika i ka ʻōnaehana pale, a hoʻoneʻe i nā cell immune e nānā i nā cell tumor.I ka wā e ʻike ʻia ai kahi pūnaeʻa tumo mutant, nui nā cell immune e hoʻopuni a pepehi iā ia i ʻole e hana ʻia ka ʻōpū.

摄图网_500645466


Ka manawa kau: Apr-17-2020

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou
<