1

01

2

Er Ganoderma medisin eller mat?

Matterapi har vært en effektiv sykdomsforebyggende metode i Kina siden antikken.IKompendium av Materia Medica, tilhører Ganoderma grønnsaksavdelingen.Den er mild og giftfri, og kan trygt spises i lang tid.Det er veldig i samsvar med den kinesiske filosofien om homologien til medisin og mat.Tidligere spiste keiserne i det gamle Kina det til og med som en grønnsak.

Informasjonen kommer fra Ganoderma Academic Research and Development Committee (ganoderma.org).

 

02

3

Vil Ganoderma som har blitt avkokt i vann være mer effektivt?

Ganoderma inneholder mange fysiologisk aktive ingredienser som er gunstige for helsen, men noen ingredienser er løselige i vann og noen ingredienser er løselige i alkohol.For eksempel er alkohol nødvendig for å trekke ut triterpenene fullstendig.

Derfor vil den tradisjonelle vannavkoksmetoden, sett fra moderne vitenskaps perspektiv, miste eller redusere de aktive ingrediensene i Ganoderma mot leversykdom, hjertesykdom, allergier, revmatisme, diabetes, nefropati, hematopoietisk system, etc. Men vannavkokt Ganoderma fortsatt har en positiv effekt på sykdommer som høyt blodtrykk og kreft.Derfor, selv om det er bra Ganoderma, må det ekstraheres med en kombinasjon av vann og alkohol for å få de mest effektive Ganoderma-ingrediensene.

Informasjonen kommer fra Ganoderma Academic Research and Development Committee (ganoderma.org).

 

03

4

Hvilken type Ganoderma passer best for eldre å spise?

For tiden er det mer enn hundre typer Ganoderma i verden, og det er dusinvis av dem i Kina, men det er bare mer enn ti typer Ganoderma for medisinske formål.ISheng Nongs urteklassiker, Ganoderma er delt inn i "seks zhi" i henhold til fargen, nemlig rød zhi, gul zhi, hvit zhi, svart zhi, lilla zhi og grønn zhi.

Relativt sett er det bare rød zhi (Ganoderma lucidum) og lilla zhi (Ganoderma sinensis) kan bekreftes i medisinske effekter for tiden.Helbredelse av mangel og påfyll av qi, næring til sinnet og beroligende nerver er de vanlige effektene avGanoderma lucidumogGanoderma sinensis.Dette er grunnen til at Ganoderma brukes til å forlenge livet, styrke kroppens motstand og kurere sykdommer.

04

5

Kan spise Ganoderma forbedre søvnløshet og neurasteni?

Ganoderma er ikke et beroligende og hypnotisk middel, men ved å reparere nevro-endokrine-immune systemlidelser forårsaket av langvarig søvnløshet, blokkerer det den resulterende onde sirkelen, forbedrer søvnen og reduserer eller eliminerer andre symptomer betydelig.I moderne nasjonal farmakopé er Ganoderma en effektiv medisin for å hjelpe søvn og berolige nervene.

Ganoderma-preparater har betydelige effekter på nevrasteni og søvnløshet.Vanligvis vil pasienter kjenne den åpenbare effekten innen 1-2 uker etter inntak av medisinen.De spesifikke manifestasjonene inkluderer reduksjon eller forsvinning av symptomer som hjertebank, hodepine og svimmelhet, forbedring i søvn, økt appetitt, vektøkning, forfriskning i ånden, forbedring av hukommelsen og økning i fysisk styrke.Andre komorbiditeter har også bedret seg i varierende grad.

Informasjonen kommer fraLingzhi, Fra mysterium til vitenskapskrevet av Zhi-Bin Lin.

 

05

6

Kan Ganoderma brukes til å forebygge og behandle diabetes?

Kliniske studier har funnet at Ganoderma-preparater kan senke blodsukkeret til diabetikere og forbedre symptomene deres.Den kan brukes i kombinasjon med hypoglykemiske medisiner for å forbedre dens blodsukkersenkende effekt, og kan også forbedre insulinresistens og skade på oksidativt stress.

Ganoderma regulerer blodlipider, reduserer fullblodsviskositet og plasmaviskositet, og forbedrer pasientenes blodreologiske lidelser, som kan være relatert til å forsinke og redusere forekomsten av diabetisk vaskulopati og relaterte komplikasjoner.

7

8

Gi videre Millennia helsekultur

Bidra til velvære for alle


Innleggstid: Okt-08-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
<