Marrëdhënia midis Ganodermës dhe mua që nga viti 1989

Për mua, tre dekada angazhim në industrinë e Ganodermës nuk janë vetëm njëi paracaktuarmarrëdhënie por edhe përgjegjësi.

Marrëdhënia e paracaktuar me Ganodermën filloi edhe nga vitet e mia të studimit në Shkollën Bujqësore Ningde, kur mësova teknologjinë e kultivimit të kërpudhave ushqimore-mjekësore.Një profesor i vjetër që na jepte kurse profesionale shpesh përmendte se uji i zier me Ganoderma është shumë i dobishëm për trupin.Për këtë arsye, zgjodha Ganodermën si një lëndë zgjedhore për t'u gërmuar në koleksionin e egër të Ganodermës, izolimin e tendosjeve, prodhimin e vezëve dhe kultivimin artificial të Ganodermës.

Pas diplomimit në 1991, u caktova në Xingpu Ganoderma Testing Ground si instruktor teknik.I ndoqa mësuesit e Akademisë së Shkencave Bujqësore për të mësuar rreth kultivimit imitues të egër të Ganoderma lucidum në trungje dhe u mësova teknologjinë e fituar fermerëve në çdo bazë fshati.Kur u korr Ganoderma lucidum, shkova në baza të ndryshme për të marrë përsëri Ganoderma lucidum për shqyrtim dhe klasifikim dhe shita një pjesë të vogël të Ganoderma lucidum njësive kërkimore shkencore si Akademia e Shkencave Bujqësore.Në atë kohë, unë shoqërova një pjesë të madhe të Ganoderma lucidum në një kamion në qytetin Fuzhou për eksport në tregjet jashtë shtetit.

 

Përvoja e marrjes në konsideratë të prodhimit dhe shitjes më ka dhënë një perspektivë më të gjerë për Ganoderma.Në vitin 1993, unë isha bërë shtylla kurrizore e teknologjisë.Dhe shumë njerëz nga krahina, qytete dhe qyteza të tjera erdhën të më takonin për njohuritë dhe përvojën përkatëse mbi Ganoderma.

Pas shpërbërjes së Xingpu Ganoderma Testing Ground në fillim të vitit 1994, për shkak të lidhjes sime sentimentale me Ganoderma, vendosa të shkoj në biznes.I harxhova të gjitha kursimet e mia në total 5000 juanë dhe huazova 30000 juanë nga të afërmit e mi për të marrë me qira një copë tokë në rrëzë të malit Xianlou të Pucheng si bazë demonstrimi e prodhimit të eksportit të Ganodermës.Dhe unë regjistrova në nivel lokal Departamentin e Biznesit Xingpu Ganoderma dhe fillova rrugën time sipërmarrëse.
 
Koha fluturon.Tani jam gati 50 vjeç.Si të prodhoni Ganoderma me përmbajtjen më të lartë të përbërësve aktivë dhe efektin më të mirë dhe si të përfitoni më shumë njerëz përmes Ganodermës janë bërë përgjegjësia ime që nuk mund të zbehet në këtë jetë.Falenderoj sinqerisht të gjithë partnerët e mirë që kanë punuar shumë me mua gjatë rrugës dhe të gjithë klientët e vjetër që më thanë se kanë ngrënë GanoHerb Ganoderma për 10 ose 20 vjet dhe e hanë ende tani.Shpresoj që një ditë të gjithë të mund të hanë Ganoderma çdo ditë si të pinë çaj.Besoj se njerëzit në atë kohë do të jenë po aq të shëndetshëm, të lumtur dhe jetëgjatë sa profesori i vjetër që më bëri të njoh Ganodermën.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
<