Punëtori për thyerjen e murit qelizor të spores
Duke prezantuar një makinë të avancuar ndërkombëtare të thyerjes së murit qelizor dhe duke përdorur teknologjinë e avancuar të thyerjes së murit qelizor të fizikës me temperaturë të ulët, shkalla e thyerjes së murit qelizor të spores është deri në 99%.

Punëtoria QS
Aktualisht ne kemi linjat e prodhimit të çajit QingGan, çajit zëvendësues dhe pijeve të ngurta, të gjitha kalojnë licencën e prodhimit QS

Punëtoria e zierjes TCM
Punëtoria e zierjes së GanoHerb përmban bimë të përgjithshme të zierjes dhe bimë me zierje direkte nga goja.Me aftësinë për të prodhuar më shumë se 100 lloje të produkteve bimore kineze, duke përfshirë Ganoderma Lucidum dhe Coix Seed.Në shkurt 2013 kompania ka marrë “licencën e prodhimit të barnave”, në gusht 2013 ka marrë certifikatën GMP të barnave.E cila shënjimi GanoHerb hyri zyrtarisht në ndërmarrjet e prodhimit farmaceutik.

Impianti i nxjerrjes

Impianti i nxjerrjes i projektuar në përputhje me standardin e rishikuar rishtazi të ilaçit GMP, i gjithë punëtoria përdor transportin e tubacionit, gjë që e bën vendin e prodhimit më të pastër dhe për të maksimizuar shmangi kontaminimin e kryqëzuar gjatë operimit.Përpunimi vjetor i bimëve mund të arrijë në 1000 tonë.Ka 3 mënyra ekstraktimi: nxjerrja e ujit, nxjerrja e alkoolit dhe distilimi me avull.Duke përdorur një efekt të vetëm, efekt të dyfishtë dhe vakum të koncentruar të tipit top, krahasuar me koncentrimin tradicional, është më efikas në energji.Mund të mbrojë përbërësit aktivë në masën më të madhe me avantazhin e kohës së përqendruar dhe temperaturës së ulët.Përdorni metodën e tharjes me lutje ose tharjes me vakum në mikrovalë.Metoda e tharjes me spërkatje në të cilën koha e tharjes është më e shkurtër, produktet janë uniforme të imta, me lëvizshmëri të mirë dhe tretshmëri të lartë.Ndërsa metoda e tharjes me vakum në mikrovalë me temperaturë të ulët tharjeje, efikasitet të lartë, e cila mund të zvogëlojë dëmtimin e përbërësit aktiv dhe të përmirësojë cilësinë e produkteve të ndjeshme ndaj nxehtësisë.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
<