Врската помеѓу Ганодерма и јас од 1989 година

За мене, тридеценискиот ангажман во индустријата на Ganoderma не е само апредодредениоднос, но и одговорност.

Предодредената врска со Ганодерма потекнува и од моите години на студирање во земјоделското училиште Нингде, кога ја научив технологијата на одгледување на јадливи-лековити габи.Еден стар професор кој ни предаваше стручни курсеви често спомнуваше дека водата зовриена со ганодерма е многу корисна за организмот.Поради оваа причина, ја избрав Ganoderma како изборен предмет за да истражувам во дивата колекција на Ganoderma, изолација на соеви, производство на мрест и вештачко одгледување на Ganoderma.

По дипломирањето во 1991 година, бев назначен во полигонот за тестирање Xingpu Ganoderma како технички инструктор.Ги следев наставниците на Академијата за земјоделски науки за да научам за имитативното диво одгледување на Ganoderma lucidum на трупци и ја научив стекнатата технологија на земјоделците во секоја база на село.Кога Ganoderma lucidum беше собрана, отидов во различни бази за да ја земам Ganoderma lucidum за скрининг и класификација, и продадов мал дел од Ganoderma lucidum на научно-истражувачки единици како што е Академијата за земјоделски науки.Во тоа време, придружував голем дел од Ganoderma lucidum на камион до градот Фужоу за извоз на прекуокеанските пазари.

 

Искуството да се земат предвид и производството и продажбата ми даде поширока перспектива за Ganoderma.Во 1993 година станав технолошки столб.И многу луѓе од други провинции, градови и населени места дојдоа да ме сретнат за соодветно знаење и искуство за Ganoderma.

По распаѓањето на Xingpu Ganoderma Testing Ground во почетокот на 1994 година, поради мојата сентиментална приврзаност кон Ganoderma, решив да се занимавам со бизнис.Ги потрошив сите мои заштеди во вкупна вредност од 5.000 јуани и позајмив 30.000 јуани од моите роднини за да изнајмам парче земја во подножјето на планината Ксијанлу во Пученг како демонстративна база за извозно производство на Ганодерма.И локално го регистрирав бизнис одделот Xingpu Ganoderma и го започнав мојот претприемачки пат.
 
Времето лета.Сега имам скоро 50 години.Како да се произведе Ganoderma со највисока содржина на активни состојки и најдобар ефект и како да се искористи повеќе луѓе преку Ganoderma стана моја одговорност која не може да забави во овој живот.Искрено им благодарам на сите добри партнери кои работеа напорно со мене на патот и на сите стари клиенти кои ми кажаа дека јадат GanoHerb Ganoderma веќе 10 или 20 години и ја јадат и сега.Се надевам дека еден ден секој ќе може да јаде Ганодерма секој ден како пиење чај.Верувам дека луѓето во тоа време ќе бидат здрави, среќни и долговечни како стариот професор кој ме наведе да ја запознаам ганодермата.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
<