Hubungan antara Ganoderma lan aku wiwit taun 1989

Kanggo kula, telung puluh taun engagement ing industri Ganoderma ora mung awis ditemtokakesesambetan nanging uga tanggung jawab.

Hubungan sing wis direncanakake karo Ganoderma uga diwiwiti saka taun-taunku sinau ing Sekolah Pertanian Ningde, nalika aku sinau teknologi budidaya jamur obat-obatan.Profesor lawas sing ngajari kita kursus profesional asring nyebutake yen banyu sing digodhog nganggo Ganoderma banget migunani kanggo awak.Mulane, aku milih Ganoderma minangka kursus elektif kanggo nyelidiki koleksi liar Ganoderma, isolasi galur, produksi spawn lan budidaya buatan Ganoderma.

Sawise lulus ing taun 1991, aku ditugasake ing Xingpu Ganoderma Testing Ground minangka instruktur teknis.Aku ngetutake para guru Akademi Ilmu Pertanian kanggo sinau babagan budidaya liar Ganoderma lucidum ing log lan mulang teknologi sing dipikolehi marang para petani ing saben desa.Nalika Ganoderma lucidum dipanen, aku lunga menyang macem-macem pangkalan kanggo njupuk maneh Ganoderma lucidum kanggo screening lan klasifikasi, lan aku ngedol bagean cilik saka Ganoderma lucidum menyang unit riset ilmiah kayata Akademi Ilmu Pertanian.Ing wektu iku, aku diiringi bagean gedhe saka Ganoderma lucidum ing truk menyang kutha Fuzhou kanggo ekspor menyang pasar jaban rangkah.

 

Pengalaman njupuk loro produksi lan dodolan menyang wawasan wis menehi kula perspektif sing luwih jembar ing Ganoderma.Ing taun 1993, aku wis dadi penyangga teknologi.Lan akeh wong saka provinsi, kutha lan kutha liyane teka nemoni aku kanggo kawruh lan pengalaman sing relevan babagan Ganoderma.

Sawise pembubaran Xingpu Ganoderma Testing Ground ing awal 1994, amarga keterikatan sentimental karo Ganoderma, aku mutusake kanggo pindhah menyang bisnis.Aku ngentekake kabeh tabunganku sing gunggunge 5.000 yuan lan nyilih 30.000 yuan saka sedulurku kanggo nyewa lemah ing sikile Gunung Xianlou Pucheng minangka basis demonstrasi produksi ekspor Ganoderma.Lan aku ndhaptar Departemen Bisnis Xingpu Ganoderma lokal lan miwiti dalan wirausaha.
 
Wektu mlayu.Aku saiki meh 50 taun.Carane ngasilake Ganoderma kanthi kandungan bahan aktif sing paling dhuwur lan efek sing paling apik lan carane entuk manfaat luwih akeh wong liwat Ganoderma wis dadi tanggung jawabku sing ora bisa kendur ing urip iki.Aku kanthi tulus matur nuwun marang kabeh mitra apik sing wis kerja keras karo aku lan kabeh pelanggan lawas sing ngandhani yen dheweke wis mangan GanoHerb Ganoderma suwene 10 utawa 20 taun lan isih mangan saiki.Muga-muga ing sawijining dina kabeh wong bisa mangan Ganoderma saben dina kaya ngombe teh.Aku percaya yen wong-wong ing wektu iku bakal sehat, seneng lan dawa umur kaya profesor lawas sing nuntun aku ngerti Ganoderma.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
<