Plantacionet organike të Ganodermës në pyllin e virgjër të maleve WuyiKlima e këndshme e katër stinëve në malet Wuyi, e mbështjellë nga retë e bardha gjatë gjithë vitit, lindi Ganodermën, e cila thith thelbin e Qiellit dhe Tokës dhe përmban reikin e maleve dhe lumenjve.Legjendat lokale thanë se Peng Zu drejtoi jetën e një vetmitar duke pirë ujin e malit dhe duke ngrënë Ganoderma këtu, ndërsa Laozi bëri pilula pavdekësie me Wuyi Ganoderma.Pas vitesh analizash dhe eksperimentesh, ekspertët kinezë dhe japonezë të Ganodermës zbuluan se zona pyjore e virgjër e maleve Wuyi është aktualisht zona kryesore e përshtatshme për rritjen e Ganodermës.Prandaj, Wuyishan Ganoderma ka thënien e "Ganodermës së Shenjtë".

Baza e vetë-ndërtuar;Mjedis i pastër

GANOHERB Technology zgjodhi të ndërtojë plantacione të Ganodermës me standarde strikte pak të njohura, të cilat kërkojnë një mjedis të mirë ekologjik për vendin e prodhimit.Për më tepër, nuk duhet të ketë burime ndotjeje në 300 metra rreth plantacionit.Edhe në malet Wuyi me popullsi të rrallë, është e nevojshme të zgjidhni një zonë bujqësore me cilësi të shkëlqyer uji, kullim të përshtatshëm, ventilim të hapur, tokë të lirshme dhe ujë pak acid.Dhe këto plantacione duhet të jenë afër burimit të ujit.

Në ndërtimin e plantacioneve, kompania ka testuar me kujdes burimin e ujit, tokën dhe ajrin dhe është përpjekur të arrijë standardet e duhura për rritjen e Ganodermës në çdo plantacion si pastërtia e ajrit, intensiteti i dritës, pH e tokës dhe uji i ujitjes.Plantacionet kanë kaluar të gjitha certifikimin organik të Kinës, Shteteve të Bashkuara, Japonisë dhe Bashkimit Evropian.Përveç kësaj, madhësia e plantacionit është gjithashtu shumë e veçantë.Sipërfaqja totale e secilës bazë nuk është e madhe.Për të siguruar që çdo Ganoderma mund të gëzojë qarkullim të mjaftueshëm ajri, diell dhe shi të përshtatshëm, kultivuesit lokalë të GANOHERB kanë ndërgjegjësimin për të mbrojtur me vetëdije mjedisin ekologjik dhe burimet e vegjetacionit.

基地图片

Kultivimi i trungjeve dhe Një copë Duanwood për Një Ganoderma

Që nga viti 1989, GANOHERB Technology ka mbi 30 vjet përvojë në kultivimin imitues të egër të Ganodermës.Teknologjia GANOHERB zgjedh shtamin Ganoderma lucidum të identifikuar nga Akademia Kineze e Shkencave, duke përdorur duan dru natyral si mjedis kulture dhe duke përdorur ujin e kualifikuar të burimit malor për ujitje.Si rezultat, Ganoderma lucidum i rritur është i madh dhe i trashë në madhësi dhe i bukur në formë.

Plantacion organik dhe djersë trevjeçare pas kultivimit dy vjeçar

Baza Ganoderma e Teknologjisë GANOHERB është projektuar në përputhje të plotë me standardin ndërkombëtar GAP (Good Agricultural Practice).Uji i burimit të përdorur nga GANOHERB Technology i është nënshtruar testimit rigoroz për të garantuar pastërtinë dhe sigurinë.Baza e kultivimit do të qëndrojë djerr për tre vjet pasi të jetë mbjellë për dy vjet.Ne rritim vetëm një Ganoderma lucidum në çdo pjesë të duan drurit në vit, duke siguruar që çdo Ganoderma lucidum thith plotësisht ushqimin.Ne nuk përdorim plehra kimike, pesticide, hormone dhe teknologji të modifikuar gjenetikisht.Në vend të kësaj, ne heqim qafe barërat e këqija dhe dëmtuesit me dorë për të siguruar cilësinë dhe sigurinë e produkteve.Deri më tani këto produkte janë certifikuar organike nga Kina, Shtetet e Bashkuara, Japonia dhe Bashkimi Evropian.Ne kryejmë kontroll të rreptë të temperaturës dhe lagështisë në bazën për Ganoderma lucidum për të krijuar një mjedis të përshtatshëm imitues të kultivimit të egër.

GANOHERB Technology ka krijuar një grup të plotë të proceseve të mbjelljes organike, duke u kujdesur me kujdes Ganoderma nga burimi, duke siguruar që Teknologjia GANOHERB të vazhdojë të përmirësohet drejt menaxhimit të cilësisë.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
<