Nderi & Certifikata

GLOBALG.AP

Ific Certifikata HACCP

Certifikimi ◆ ISO22000: 2005

◆ Organike e Çertifikuar nga Kina, SHBA, BE dhe Japonia

Cert Certifikata HALAL

License Licencë e Prodhimit Farmaceutik

Ific Certifikata Kosher


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
<