Преземање на развој на национални и меѓународни стандарди за печурката Реиши

Во 2007 г, GanoHerb беше назначен да го воспостави националниот стандард за технолошки стандарди за собирање и преработка на прашок од спори од ганодерма.И во 2012 година, националниот стандард е поминат низ соодветното испитување и издаден.Во 2010 година, со FujianFDA, Xianzhilou повторно го презеде составот на националните стандарди во Технолошките стандарди за собирање и преработка на прашок од спори од ганодерма, во кои се вклучени стандардите на етанол екстракт од вода од Ганодерма и масло од спори.

Повеќе од 20 национални патенти за инверзија


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
<