Садење ганодерма над 30 години

Основана во 2009 година, корпорацијата GanoHerb Technology (Fujian), ја наследи визијата на нашата матична компанија-Fujian Xianzhilou Biological Science and Technology Co., Ltd., која ја пренесе милениумската здравствена култура и придонесува за благосостојба за сите.Ние се стремиме да постигнеме извонредност без разлика дали станува збор за органско одгледување или екстракција и техника за понатамошна обработка, и обезбедуваме производи со врвен квалитет за ширење на здравствената култура на органска ганодерма и враќање на општеството.

Компанијата зафаќа површина од 1,33 хектари со планирана вкупна инвестиција од 500 милиони јени.Во моментов има изградено работилница за парчиња лушпа од кинеска медицина, работилница за екстракција, работилница за здрава храна, работилница за производство на храна, фабрика за одгледување и производство на јастиви и лековити габи и други придружни објекти.Доби лиценца за производство на храна, лиценца за производство на здрава храна, лиценца за производство на лушпа од традиционална кинеска медицина, сертификат за GMP за лекови, сертификат за регистрација за извоз на храна, сите производи го поминаа сертификацијата GLOBALG.AP и органската сертификација на Кина, САД, Јапонија и Европската Унија, со цел да произведе посупериорни зелени органски производи кои ги исполнуваат меѓународните стандарди за производство.

Во последните години бизнисот на компанијата континуирано се развива.Има изградено илјадници плантажи со Ganoderma lucidum.Неговата продажна мрежа ги покрива сите поголеми градови во Кина.Суровините и производите се извезуваат во над 30 земји на пет континенти.Тие се високо признати од светските потрошувачи.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
<