Работилница за кршење на клеточен ѕид на спори
Воведување на меѓународно напредна машина за скршени клеточни ѕидови и користење на напредна технологија за скршени клеточни ѕидови од физика со ниски температури, стапката на кршење на клеточниот ѕид на спори е до 99%.

Работилница QS
Во моментов имаме линии за производство на чај QingGan, замена за чај и цврсти пијалоци, сите тие ја поминуваат лиценцата за производство QS

Работилница за лушпа на TCM
Работилницата за лушпа од GanoHerb содржи општо растение за лушпа и растение за директна орална лушпа.Со можност за производство на повеќе од 100 видови кинески билни производи, вклучувајќи ги и Ganoderma Lucidum и Coix Seed.Во февруари 2013 година компанијата доби „лиценца за производство на лекови“, во август 2013 година се здоби со сертификат за GMP за лекови.Која ознака GanoHerb официјално влезе во фармацевтските производствени претпријатија.

Фабрика за екстракција

Фабрика за екстракција дизајнирана во согласност со ново ревидираниот стандард за лекови GMP, целата работилница користи транспорт со цевковод, што го прави местото за производство почисто и максимално избегнува вкрстена контаминација за време на операцијата.Годишната преработка на билки може да достигне 1.000 тони.Постојат 3 начини на екстракција: екстракција на вода, екстракција на алкохол и дестилација со пареа.Користејќи единечен ефект, двоен ефект и концентриран вакуум од типот на топка, во споредба со традиционалниот концентриран, тој е енергетски поефикасен.Може да ги заштити активните состојки во најголема мера со предноста на концентрирано време и ниска температура.Прифатете го методот на сушење со молитва или сушење со вакуум во микробранова печка.Метод на сушење со прскање во кој времето на сушење е пократко, производите се еднолични фини, со добра мобилност и висока растворливост.Додека методот на сушење со вакуум во микробранова печка со ниска температура на сушење, висока ефикасност, што може да го намали оштетувањето на активната состојка и да го подобри квалитетот на производите чувствителни на топлина.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
<