Perkebunan Ganoderma Organik ing Hutan Perawan Pegunungan WuyiIklim sing nyenengake ing patang mangsa ing Pagunungan Wuyi sing diliputi awan putih ing sadawane taun nglairake Ganoderma sing nyerep hakekat Langit lan Bumi lan ngemot reiki gunung lan kali.Legenda lokal ngandhani yen Peng Zu mimpin urip pertapa kanthi ngombe banyu gunung lan mangan Ganoderma ing kene nalika Laozi nggawe pil keabadian karo Wuyi Ganoderma.Sawise pirang-pirang taun analisis lan eksperimen, para ahli Ganoderma Cina lan Jepang nemokake yen wilayah alas perawan ing Pegunungan Wuyi saiki dadi wilayah utama sing cocog kanggo tuwuh Ganoderma.Mula Wuyishan Ganoderma nduweni paribasan “Ganoderma Suci”.

Dasar sing dibangun dhewe;Lingkungan resik

Teknologi GANOHERB milih mbangun perkebunan Ganoderma kanthi standar ketat sing kurang dikenal, sing mbutuhake lingkungan ekologis sing apik kanggo situs produksi.Kajaba iku, mesthine ora ana sumber polusi ing sekitar 300 meter ing sekitar perkebunan.Malah ing Pegunungan Wuyi sing jarang pedunung, perlu milih wilayah sing bisa ditanduri kanthi kualitas banyu sing apik, saluran banyu sing trep, ventilasi sing mbukak, lemah sing gembur lan banyu sing rada asam.Lan perkebunan iki kudu cedhak karo sumber banyu.

Ing pambangunan perkebunan kasebut, perusahaan kasebut kanthi teliti nguji sumber banyu, lemah lan hawa lan ngupayakake kanggo nggayuh standar sing cocog kanggo pertumbuhan Ganoderma ing saben perkebunan kayata kemurnian hawa, intensitas cahya, pH lemah lan banyu irigasi.Perkebunan kabeh wis lulus sertifikasi organik China, Amerika Serikat, Jepang lan Uni Eropa.Kajaba iku, ukuran perkebunan uga khusus banget.Wilayah total saben pangkalan ora gedhe.Kanggo mesthekake yen saben Ganoderma bisa nikmati sirkulasi udara sing cukup, sinar matahari lan udan sing cocog, petani lokal GANOHERB duwe kesadaran kanthi sadar nglindhungi lingkungan ekologis lan sumber daya vegetasi.

基地图片

Budidaya log lan One Piece saka Duanwood kanggo One Ganoderma

Wiwit taun 1989, Teknologi GANOHERB duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing budidaya liar Ganoderma.Teknologi GANOHERB milih galur Ganoderma lucidum sing diidentifikasi dening Chinese Academy of Sciences, nggunakake duanwood alam minangka medium budaya lan nggunakake sumber banyu gunung qualified kanggo irigasi.Akibaté, Ganoderma lucidum sing ditanem ukurane gedhe lan kandel lan apik banget.

Perkebunan Organik lan Telung Taun 'Fallow Sawise Rong Taun' Budidaya

Basis Ganoderma Teknologi GANOHERB dirancang kanthi ketat karo standar GAP (Good Agricultural Practice) internasional.Banyu sumber sing digunakake dening Teknologi GANOHERB wis ngalami tes sing ketat kanggo njamin kemurnian lan keamanan.Basis budidaya bakal dadi fallow sajrone telung taun sawise ditanam sajrone rong taun.We tuwuh mung siji Ganoderma lucidum ing saben Piece saka duanwood saben taun, mesthekake yen saben Ganoderma lucidum kanthi nyerep nutrisi.Kita ora nggunakake pupuk kimia, pestisida, hormon lan teknologi sing diowahi sacara genetis.Nanging, kita nyisihake suket lan hama kanthi tangan kanggo njamin kualitas lan safety produk.Nganti saiki, produk kasebut wis disertifikasi organik dening China, Amerika Serikat, Jepang lan Uni Eropa.Kita nindakake kontrol ketat suhu lan asor ing basa kanggo Ganoderma lucidum kanggo nggawe lingkungan budidoyo alam bébas niru cocok.

Teknologi GANOHERB wis nggawe set lengkap pangolahan tanduran organik, ngrawat Ganoderma kanthi ati-ati saka sumber, mesthekake yen Teknologi GANOHERB terus ningkatake manajemen kualitas.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
<