Perkebunan Ganoderma Organik di Leuweung Parawan Pagunungan WuyiIklim pikaresepeun tina opat musim di Pagunungan Wuyi enveloped ku méga bodas sapanjang taun ngalahirkeun Ganoderma nu nyerep hakekat Langit jeung Bumi sarta ngandung reiki gunung jeung walungan.Kujang lokal nyarios yén Peng Zu mingpin kahirupan pertapa ku cara nginum cai gunung sareng tuang Ganoderma di dieu sedengkeun Laozi ngadamel pil kalanggengan sareng Wuyi Ganoderma.Saatos analisa sareng percobaan mangtaun-taun, para ahli Ganoderma Cina sareng Jepang mendakan yén daérah leuweung parawan di Pagunungan Wuyi ayeuna mangrupikeun daérah utama anu cocog pikeun kamekaran Ganoderma.Ku alatan éta, Wuyishan Ganoderma boga paribasa "Ganoderma Suci".

Dasar diwangun sorangan;Lingkungan Bersih

Téhnologi GANOHERB milih ngawangun perkebunan Ganoderma kalawan standar ketat saeutik-dipikawanoh, nu merlukeun lingkungan ékologis alus pikeun situs produksi.Leuwih ti éta, teu kudu aya sumber polusi dina jarak 300 méter di sabudeureun perkebunan.Malahan di Pagunungan Wuyi anu jarang pendudukna, perlu milih daérah anu tiasa dibudidayakeun kalayan kualitas cai anu saé, drainase anu saé, ventilasi kabuka, taneuh beueus sareng cai anu rada asam.Sareng perkebunan ieu kedah caket sareng sumber cai.

Dina pangwangunan perkebunan, pausahaan geus taliti nguji sumber cai, taneuh jeung hawa sarta narékahan pikeun ngahontal standar luyu pikeun tumuwuh Ganoderma di unggal perkebunan kayaning purity hawa, inténsitas cahaya, pH taneuh jeung cai irigasi.Perkebunan sadayana parantos lulus sertifikasi organik Cina, Amérika Serikat, Jepang sareng Uni Éropa.Sajaba ti éta, ukuran perkebunan ogé pohara husus.Legana total unggal base teu badag.Dina raraga mastikeun yén unggal Ganoderma bisa ngarasakeun sirkulasi hawa cukup, cahaya panonpoe cocog jeung hujan, growers lokal GANOHERB urang boga kasadaran sadar ngajaga lingkungan ékologis jeung sumber vegetasi.

基地图片

Budidaya log sareng One Piece of Duanwood pikeun Hiji Ganoderma

Kusabab 1989, GANOHERB Technology gaduh langkung ti 30 taun pangalaman dina budidaya liar tiruan Ganoderma.Téknologi GANOHERB milih galur Ganoderma lucidum anu diidentipikasi ku Akademi Élmu Cina, ngagunakeun duanwood alami salaku medium budaya sareng nganggo cai cinyusu gunung anu mumpuni pikeun irigasi.Hasilna, Ganoderma lucidum tumuwuh badag sarta kandel dina ukuran sarta éndah dina bentuk.

Perkebunan organik jeung Fallow Tilu Taun sanggeus Budidaya Dua Taun

Dasar Ganoderma Téhnologi GANOHERB dirancang saluyu sareng standar GAP internasional (Good Agricultural Practice).Cai cinyusu anu dianggo ku GANOHERB Technology parantos ngalaman uji anu ketat pikeun mastikeun kamurnian sareng kaamanan.Dasar budidaya bakal ngagolér salila tilu taun sanggeus dipelak salila dua taun.Urang tumuwuh ngan hiji Ganoderma lucidum dina unggal sapotong duanwood per taun, mastikeun yén unggal Ganoderma lucidum pinuh nyerep gizi.Kami henteu nganggo pupuk kimia, péstisida, hormon sareng téknologi anu dirobih sacara genetik.Gantina, urang nyingkirkeun weeds sareng hama ku leungeun pikeun mastikeun kualitas sareng kasalametan produk.Sajauh ieu produk ieu parantos disertipikasi organik ku Cina, Amérika Serikat, Jepang sareng Uni Éropa.Kami ngalaksanakeun kontrol anu ketat dina suhu sareng kalembaban dina dasarna pikeun Ganoderma lucidum pikeun nyiptakeun lingkungan budidaya liar anu niru anu cocog.

Téknologi GANOHERB parantos nyiptakeun set lengkep prosés penanaman organik, kalayan ati-ati miara Ganoderma tina sumberna, mastikeun yén Téhnologi GANOHERB terus ningkat kana manajemén kualitas.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
<