Kehormatan & Sertifikat

◆ GLOBALG.AP

◆ Sertifikat HACCP

◆ Sertifikasi ISO22000: 2005

◆ Organik sing Disertifikasi dening China, AS, Uni Eropa lan Jepang

◆ Sertifikat HALAL

◆ Lisensi Produksi Farmasi

◆ Sertifikat Kosher


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
<