Honor & Sértipikat

◆ GLOBALG.AP

◆ Sértipikat HACCP

◆ ISO22000: 2005 Sertifikasi

◆ Organik Certified ku Cina, Amérika Serikat, Uni Éropa sareng Jepang

◆ Sértipikat HALAL

◆ Lisensi Produksi Farmasi

◆ Sértipikat Kosher


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
<