Honor & Sertifikasi

◆ GLOBALG.AP

◆ Sertipikat HACCP

◆ ISO22000:2005 Sertifikasi

◆ Certified Organik ku Cina, AS, EU jeung Jepang

◆ Sertipikat HALAL

◆ Lisensi Produksi Farmasi

◆ Sertipikat Kosher


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
<