• Chaga mushroom Powder

    Bubuk jamur chaga

    Chaga, dikenal minangka Inonotus obliquus, minangka jamur obat sing tuwuh ing wit birch putih.Utamane tuwuh ing belahan bumi sisih lor ing lintang 40 ° ~ 50 ° N, yaiku, Siberia, Timur Jauh, Eropa Lor, Hokkaido, Korea Lor, Heilongjiang ing sisih lor China, Gunung Changbai ing Jilin, lsp.
  • Coriolus Versicolor Powder

    Coriolus Versicolor Powder

    Coriolus versicolor - uga dikenal minangka Trametes versicolor lan Polyporus versicolor - minangka jamur polypore sing umum ditemokake ing saindenging jagad.
    Coriolus versicolor minangka jamur obat sing akeh diresepake kanggo profilaksis lan perawatan kanker lan infeksi ing China.Wis dibuktekake kanthi ekstensif yen bahan-bahan sing dipikolehi saka Coriolus versicolor nampilake macem-macem kegiatan biologis, kalebu efek stimulasi ing sel kekebalan sing beda lan nyegah pertumbuhan kanker.
  • Shiitake mushroom Powder

    Bubuk jamur shiitake

    Jamur Shiitake (jeneng ilmiah: Lentinus edodes) diarani Shiitake ing Jepang.Jamur Shiitake wis dibudidayakake ing China sajrone ewonan taun.Jamur Shiitake ngemot macem-macem bahan aktif biologis sing wis dikonfirmasi dening riset ilmiah.Dheweke duwe peran penting kanggo ngatur kekebalan, nambah kesehatan balung, ngedhunake kolesterol lan ningkatake kesehatan jantung.
  • Maitake Powder

    Bubuk Maitake

    "Maitake" tegese jamur tari ing basa Jepang, jeneng latin: Grifola frondosa.Jamur kasebut diarani jenenge sawise wong-wong nari kanthi rasa seneng nalika nemokake ing alam bébas, kayata sifat penyembuhan sing luar biasa.
    Grifola frondosa ngemot macem-macem bahan aktif biologis sing wis dikonfirmasi dening riset ilmiah.Dheweke duwe peran penting kanggo nyuda tekanan getih, nyuda gula getih, nambah kekebalan, anti-inflamasi, lan anti-alergi.
  • Cordyceps Sinensis Mycelia Powder

    Cordyceps Sinensis Mycelia Powder

    Cordyceps militaris (jeneng ilmiah: Cordyceps militaris) lan Cordyceps sinensis (jeneng ilmiah: Cordyceps sinensis), uga dikenal minangka jamur energi, umume digunakake ing obat Tionghoa kanggo nyusoni paru-paru lan ginjel, lan nglindhungi jantung.
  • Lion’s Mane Mushroom Powder

    Bubuk Jamur Singa Mane

    Surai singa ( Hericium erinaceus ) minangka jinis jamur obat.Suwene digunakake ing obat tradisional Cina, mane singa kasedhiya ing wangun tambahan.Riset ilmiah nuduhake manawa surai singa ngemot pirang-pirang zat sing ningkatake kesehatan, kalebu antioksidan lan beta-glukan.
    Jamur mane singa ngandhut macem-macem bahan aktif biologis sing wis dikonfirmasi dening riset ilmiah.Iki nduweni peran penting kanggo nglindhungi weteng, ndandani saraf otak, ningkatake memori lan kemampuan kognitif, lsp.
  • Wholesale Organic Ganoderma lucidum Extract

    Grosir Ekstrak Ganoderma lucidum Organik

    Ekstrak Ganoderma lucidum yaiku awak woh seger sing mateng sing dipanen ing wektu.Sawise pangatusan, nggunakake ekstraksi banyu panas (utawa ekstraksi alkohol), konsentrasi vakum, pangatusan semprotan lan pangolahan liyane kanggo entuk bubuk ekstrak Ganoderma lucidum, yaiku konsentrasi bubuk Ganoderma lucidum sing dhuwur.
  • Organic Cell-wall broken Ganoderma lucidum Spore powder

    Organik Cell-wall rusak Ganoderma lucidum spora bubuk

    Spora Ganoderma yaiku sel reproduksi bubuk sing metu saka tutup Ganoderma sawise awak woh dadi diwasa.Saben spora mung diameter 5-8 mikron.Spora sugih ing macem-macem zat bioaktif kayata Ganoderma polysaccharides, triterpenoids asam ganoderic lan selenium.
  • 100% Natural Coriolus Versicolor Extract Trametes Versicolor Yunzhi Polysaccharides

    100% Ekstrak Coriolus Versicolor Alami Trametes Versicolor Yunzhi Polisakarida

    Coriolus versicolor lan Polyporus versicolor - minangka jamur polypore sing umum ditemokake ing saindenging jagad.Tegese 'saka pirang-pirang warna', versicolor kanthi andal nggambarake jamur iki sing nuduhake warna sing beda.Contone, amarga wangun lan macem-macem werna padha karo kalkun liar, T. versicolor biasane disebut buntut kalkun.
  • Organic Ganoderma for Health Care Product

    Ganoderma Organik kanggo Produk Perawatan Kesehatan

    GanoHerb irisan ganoderma sinense organik disigar saka badan buah ganoderma sinense organik sing dipilih kanthi apik.Irisan sing disigar kanthi apik bisa langsung digunakake kanggo nggawe teh ganoderma, masak sup lan nggawe anggur.Iku pilihan sampurna kanggo njaga kesehatan saben dina, terapi diet lan saiki minangka hadiah.1. Spesifikasi: 20kgs / kothak 2. Fungsi Utama: Bisa nulungi vitalitas pangguna lan ngredhakaké malaise, watuk, asma, palpitasi lan anorexia.3. Panggunaan & ...
  • Wholesale Price Ganoderma Lucidum Reishi Mushroom Spore Oil Softgel

    Harga Grosir Ganoderma Lucidum Reishi Mushroom Spore Oil Softgel

    Minyak spora iki nggunakake teknologi ekstraksi CO2 superkritis kanggo ngekstrak spora diwasa sing wis dehidrasi, sing diprodhuksi liwat prosedur njupuk, ngresiki, screening, mecah tembok sel fisik suhu rendah.
  • Organic Ganoderma lucidum Slices

    Irisan Ganoderma lucidum organik

    Perusahaan kita yaiku Drafter Standar Nasional Cina kanggo Ganoderma lucidum (utawa diarani Reishi), Ganoderma lucidum (utawa diarani Reishi) loro bahan utama yaiku Ganoderma Lucidum(reishi) Polysaccharide lan Triterpene.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
<