bilde001

Ganoderma lucidum er mild i naturen og ikke giftig.Langsiktig forbruk avGanoderma lucidumkan hjelpe deg å holde deg ung.
 
De siste årene, ettersom alles helsebevissthet har økt, har flere og flere mennesker valgt å ta Ganoderma lucidum sporepulver for å bevare helsen.
 
Daglig inntak av Ganoderma lucidum sporepulver kan ikke bare forbedre immuniteten, men også lindre stress, regulere humøret, roe sinnet og forbedre søvnkvaliteten.
 
Så, hva slags sporepulver er av høy kvalitet?Er det bitre sporepulveret bedre?
 
Professor Lin Zhi-Bin vil svare på dette spørsmålet for deg.

 bilde002

Lin Zhi-Bin, professor ved Institutt for farmakologi, Peking University School of Basic Medical Sciences
 
Introduksjon av professor Lin Zhi-Bin
 
Han fungerte suksessivt som visedekan ved Peking University School of Basic Medical Sciences og direktør for Institute of Basic Medicine, direktør for Institutt for farmakologi, visepresident for Beijing Medical University og gjestestipendiat ved University of Illinois.Han er æresformann iLingzhiProfessional Committee of China Association of Traditional Chinese Medicine.
 
Han har lenge vært engasjert i forskning på de farmakologiske effektene og mekanismene til antiinflammatoriske legemidler, immunmodulerende legemidler og antitumormedisiner.Han bruker moderne vitenskapelige og teknologiske metoder for å studere de immunmodulerende, antitumor-, leverbeskyttende og antidiabetiske effektene av Ganoderma lucidum og dets aktive ingredienser.Han deltok i utviklingen av mange nye legemidler og helseprodukter.Han er en ekspert som nyter godt av den spesielle godtgjørelsen fra statsrådet.
 
Professor Lin Zhi-Bin uttalte tydelig i programmet "Master Talk": "Sporepulveret i seg selv er ikke bittert når det brygges med vann.Ganoderma lucidum-ekstrakt er veldig bitter, til og med bitter enn Coptis."Så hvordan skal vi velge sporepulverprodukter?

 bilde003

Går du i fellen når du velger sporepulver?
 
1. Kvaliteten påReishi-soppsporepulver bestemmes ikke av bitterheten.
Rent Ganoderma lucidum sporepulver har ingen åpenbar bitterhet, men har en duft av sopp.Etter at celleveggen til sporen er brutt, fordi oljen i sporen er frigjort, vil fargen på sporen bli mørkere og lett å kake, men smaken vil ikke endre seg, det vil si at den fortsatt ikke har noen åpenbar bitterhet.
 
2. Sporens cellevegg har også effekt.
Sporene til Ganoderma lucidum har en dobbeltlags cellevegg.Ytterveggen er kitin, som er sammensatt av Ganoderma lucidum polysaccharides, aminosyrer, råfiber, adenosin osv. mens den indre veggen er en membran rik på protein.Derfor er celleveggen til sporen også svært verdifull for helsevesenet.
 
3. Sporen er ikke en valnøtt, og celleveggen skader ikke magen.
Sporene til Ganoderma lucidum er ikke valnøtter.Diameteren til en enkelt spore er veldig liten og til og med usynlig for det blotte øye.Etter at celleveggen er brutt, er sporen enda mindre, så sporen vil ikke skade tarmene som valnøttskinn.Tvert imot kan de aktive ingrediensene i sporeveggen beskytte og reparere mageslimhinnen.
 
4. Sporepulver som løser seg raskt i kokende vann er ikke nødvendigvis bra.
Professor Lin Zhi-Bin sa at sporepulveret er uløselig i vann.Blandingen av sporepulveret og vann er en slags suspensjon.Etter å ha stått i en periode, hvis det oppstår lagdeling, jo mer sporepulver legger seg i det nedre laget, jo bedre kvalitet.
 
Vær oppmerksom på det store møtet for professor Lin Zhi-Bin som holdes i Fuzhou, Fujian-provinsen 31. oktober (lørdag).

 bilde005

bilde012


Innleggstid: 29. oktober 2020

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
<