1

I le aso 22 o Fepuari, o se tala fou e uiga i le "Ng Man-Tat o loʻo mafatia i le kanesa o le ate" na faanatinati atu i le sailiga vevela i luga o Weibo.Ua lipotia mai o Ng Man-Tat na maua i le kanesa o le ate i le faaiuga o le tausaga talu ai ma ua amata ona sosolo sela o le kanesa i lona tino i lena taimi.Talu ai nei, na ia faamaeaina ai le taotoga ma ulufale atu i le vaega o le chemotherapy.Ua matua vaivai lava o ia i le taimi nei.

I le avea ai o le paga auro a Stephen Chow, o Ng Man-Tat o se igoa fale ma lauiloa i tagata lautele.Talu mai ananafi, e to'atele tagata fa'asalalau o lo'o vivi'i atu ia te ia, ma le fa'amoemoe ia mafai e Uncle Tat ona fo'ia le gasegase i se taimi vave.

NWES654

I le luasefulu aso talu ai, na maliu ai le alii pese o Zhao Yingjun i le kanesa o le ate.O le taimi nei, o le tala ia Ng Man-Tat o loʻo mafatia i le kanesa o le ate.Aisea ua toatele ai tagata ua mafatia i le kanesa o le ate?I le taimi lava e tasi, o le autu maaleale o le "kanesa o le ate" ua i totonu o nifo o le afa.

Aisea ua i ai le kanesa o le ate i se tulaga maualuga i le taimi lava e maua ai?E faapefea ona puipuia le kanesa o le ate?Sei o tatou tilotilo!

O le kanesa o le ate o lo'o i se tulaga maualuga i le taimi lava e maua ai.E tele mafuaaga mo lenei mea:

  1. E le pei o le kanesa o le manava ma le kanesa o le intestinal, o le su'esu'eina vave o le kanesa o le ate e leai ni auala aoga ma faigofie.I le a'oa'oga, o le fa'aogaina o le fa'atupu faaniukilia fa'amaneta mo su'esu'ega e mafai ona maua vave.Ae ui i lea, o le tau ma le faʻalavelave o lenei tekinolosi e lua faʻafitauli, ma e faigata ona faʻalauiloaina i luga o se fua tele.Ole taimi nei, ole su'esu'ega ole kanesa ole ate e aofia ai le ultrasound Doppler lanu ate ma le alpha-fetoprotein.O le Alpha-fetoprotein e leai foi se ma'ale'ale, ma le lanu o le ate o le Doppler ultrasound e faigofie foi ona misi su'esu'ega mo le kanesa o le ate e itiiti ifo i le 1 cm.E le gata i lea, o le liver color Doppler ultrasound e matua afaina lava i le maualuga o fomaʻi.O le mea lea, o le suʻesuʻeina vave o le kanesa o le ate e le o se galuega faigofie, ma o le tele o suʻesuʻega e alualu i luma.
  2. O le ate e tele sapalai toto.A uma ona alia'e mai le kanesa o le ate, e faigofie ona maua i metastasis o manu'a laiti.O lea la, e tusa lava pe vave iloa, o loʻo i ai se avanoa o metastasis.

3. O le le amana'iaina o le su'esu'ega o le tino ose mafua'aga fa'apitoa.Afai o lo'o i ai fa'afitauli o le kanesa o le ate o lo'o maua i le nofoaga autu o su'ega fa'aletino, e tatau ona faia le 3-6 masina ole su'esu'ega ole Doppler ole lanu ate ma le su'esu'ega ole alpha-fetoprotein.

E mafai ona puipuia le kanesa o le ate:

1. O le tele o kanesa o le ate e iai a'afiaga masani, e pei o le hepatitis B po'o le C fa'ama'i, fa'atautala umi o le 'ava malosi, ma le taumafaina umi o mea'ai lifu.I Saina, o le mafua'aga autu o le kanesa o le ate o le hepatitis B. A aunoa ma le tulaga lamatia o lo'o i luga, o le a'afiaga o le kanesa o le ate e matua maualalo lava.

2. O le mea lea, e taua le aveese muamua o mea etiological.O le tu'ua o le 'ava malosi, togafitia o le hepatitis C, aloese mai mea'ai limu ma togafitiga fa'amalosi mo le hepatitis B e mana'omia uma.

3. O tagata ei ai tulaga lamatia o loʻo i luga e tatau ona tausisia le suʻega faaletino ma le tulitatao.Aemaise lava le kanesa o le ate e maualuga atu le a'afiaga i tagata mama'i e maua i le ate cirrhosis, e tatau ona va'ava'ai toto'a, o lona uiga, o le faia o le liver color Doppler ultrasound ma le alpha-fetoprotein screening mo le 3-6 masina.E tatau ona faia le MRI ate pe a manaʻomia.

4. E tusa ai ma le hepatitis B, o le vaaiga i le taimi nei e faapea: Afai e mafai ona faaitiitia le siama hepatitis B i lalo ifo o le 20IU/L, o le a latalata le cirrhosis i le zero, ma e mafai foi ona faaitiitia le kanesa o le ate i le maualuga. o le faitau aofaʻi masani (i le leai o le cirrhosis).[O lenei parakalafa o loʻo faʻamatalaina mai le MicroBlog o le "Doctor Liang for Liver Diseases"]

Ptoe faaleleia matogafitigao le hepatitis maLingzhi (fa'aigoa Ganoderma Lucidum po'o Reishi Mushroom)

Lingzhi o loʻo faʻaalia se aafiaga manino i le puipuia o le ate.Triterpenoids i Lingzhi e talitonuina o mea aoga mo le puipuia o le ate.

E ui lava o Ganoderma lucidum e leai se aafiaga faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, e iai immunomodulatory ma hepatoprotective aʻafiaga, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina e avea ma vailaʻau hepatoprotective ma immunomodulatory mo togafitiga o le hepatitis viral.

NWES4097

I le 1970s, na amata ai e Saina ona faʻaaogaina Ganoderma lucidum sauniuniga e togafitia ai le hepatitis viral.E tusa ai ma lipoti eseese, o le aofaʻi o le aoga o le 73.1% -97.0%, ma o le faʻailoga iloga (e aofia ai le fua faatatau o togafitiga faʻapitoa) e 44.0% -76.5%.O lona a'afiaga fa'amalolo e fa'aalia i le fa'aitiitia po'o le mou atu o fa'ailoga e pei o le vaivai, leiloa o le mana'o, fa'apa'i le manava ma le tiga o le ate.O su'ega ole ga'o ole ate e pei ole alanine aminotransferase (ALT) na toe fo'i ile masani pe fa'aitiitia.Ua toe fo'i le ate fa'alatele ma le toto i le tulaga masani po'o le fa'aitiitia i tulaga eseese.I se tulaga lautele, o le aafiaga o le Ganoderma lucidum i le ma'i hepatitis e sili atu nai lo le i luga o le hepatitis tumau po o le faifai pea.

I le falema'i, o le tu'ufa'atasiga o le Ganoderma lucidum ma vaila'au e fa'aleagaina ai le ate e mafai ona puipuia pe fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o le ate e mafua mai i vaila'au, ma puipuia ai le ate.

O le aʻafiaga o le hepatoprotective o Ganoderma lucidum e fesoʻotaʻi foi ma le "tonifying liver qi" ma le "faʻamalosia o le spleen qi" o Ganoderma lucidum o loʻo faʻamatalaina i tusi anamua o vailaʻau Saina.[O mea o loʻo i luga o loʻo sii mai le Lingzhi Mai Mea lilo i Saienisi na tusia e Zhi-Bin Lin ia Me 2008, Peking University Medical Press, p65-67]

Se taimi e tausia ai le ate

O 100g taʻitasi ole GanoHerb Ganoderma lucidum spore oil o loʻo i ai le 20g o Ganoderma lucidum total triterpenes, o loʻo faia mai le paʻu paʻu tele Ganoderma lucidum spore paʻu e ala i le "supercritical CO2 extraction, fractionation and purification" tekinolosi.O lenei tekinolosi na fatuina e GanoHerb ua talosaga mo se pateni fou a le atunuu [Patent Nu.: ZL201010203684.7] ma maua ai le puipuiga o pateni a le atunuu mo le 20-tausaga.O lenei oloa e le gata e mafai ona puipuia mai manu'a o le ate faʻamaʻi ae faʻamalosia ai foi le puipuiga.

NWES5829

ata007

Tu'u atu le Aganu'u Soifua Maloloina i le Meleniuma

Fesoasoani i le Soifua Maloloina mo Tagata Uma


Taimi meli: Feb-24-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
<