O le kukaina, oloina, aveeseina ma le faʻatonuga, o le talepeina o le puipui o le sela e ese le toe faʻaleleia o Ganoderma lucidum, ae o lo latou aafiaga i le aoga o Ganoderma lucidum e matua ese lava?

Auala e faapuna ai le vai 

O le fa'amoemoega o le faiga o le fa'apuna o le vai o le 'aina lea o fasi tino.E pei lava o le faia o le supa moa ma le supa ivi puaa, matou te faaopoopo le tino fua i totonu o le vai inu, ina ia maua ai le aano o le.Reishio mea e fa'afefeteina i le supa.O le "su'ega vai vevela muamua" a Ganoderma.
 

ata (1) 

Supa tipi puaa ma le Reishi ma le Mushroom a le Leona

ata (2) 

▲GanoHerb Ganoderma Lucidum Tea

 
Metotia olo
Ganoderma lucidume malō le tino fua e pei o le paʻu.E le mafai ona tatou tipiina i ni mea faigaluega masani.E manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa e olo ai e avea ma pauta mama.O le tino fua o le tino e fa'afefiloi ma pauta e ta'ua fo'i o fualaau fa'asaina aua e le'o fa'againa.Pe a faʻatusatusa i le faʻafefe o le vai, lea e mafai ai ona faʻamavaeina mea aoga o Ganoderma lucidum i totonu o le vai, o le auala e olo ai o le tuʻu faʻatasi lea o mea uma i totonu o le manava mo le faʻaogaina ma le faʻaogaina, lea e le mafai ona faʻamautinoa le faʻaogaina o le aafiaga ma e eseese mai lea tagata i lea tagata.

 ata (3)

▲GanoHerb Ganoderma Lucidum Powder

Ave'esega ma Fa'asa'oga Metotia
 
Extraction ma Concentration e mafai ona manatu o se faʻaleleia atili o le vai-puna auala aua e faʻamavaeina ai foi mea aoga ma le solvent ae mafai ona maua mai mea e sili atu ona gaioi e ala i meafaigaluega faʻapitoa ma faiga ona mafai ai lea ona fai capsules, paʻu poʻo granules e ala i le faʻamalosi ma fa'amago.
 
Lingzhivai e maua ai le Ganoderma polysaccharides ma nucleosides ae o le Ganoderma ethanol extract o loʻo iai Ganoderma triterpenes ma Ganoderma sterols.A'o le tele o mea aoga e mafai ona maua mai, e fa'alagolago i le fa'aogaina o tekonolosi.O le mea lea, o le ituaiga tutusa o Ganoderma extract e mafai ona eseese i le eseesega ma mea o loʻo i totonu o mea aoga.
 
Ae peitaʻi, pe a faʻatusatusa i le auala e faʻapupuna ai le vai poʻo le auala e olo ai, o le faʻaaogaina ma le faʻaogaina o auala ua matua faʻaleleia atili ai mea o loʻo i totonu o mea aoga i le fua o le iunite.O le tele la o vaila'au po'o le pauta e mafai ona sui i na'o le tasi kapoti.
 

 ata (4)

▲GanoHerb Lucidum Spore ma Extract

 
Metotia Soli-puipuiga po'o le Cell-puipui Aveese Metotia
 
E tusa ai ma le faiga o le faʻaogaina o le paʻu paʻu, i le maeʻa ai o tausaga o le "auala e talepeina ai puipui", o le faaupuga fou "auala e aveese ai puipui" ua faʻaalia talu ai nei i luga o le maketi.
 
Talu ai ona o le pito i luga o le spore o loʻo i ai se atigi faʻapipiʻi lua, na maua ai e tagata suʻesuʻe o mea aoga o le Ganoderma lucidum o loʻo afifiina e le atigi.E le mafai e le tino o le tagata ona mitiia nei mea aoga a'o le'i gau le atigi.O le amataga lena o tekinolosi e talepe ai puipui.
 

 ata (5)

▲ Fa'atusatusaga i le va o le pa'u pa'u pa'epa'e male pa'u pa'u e le'i motusia

 
E ui lava e mafai ona 'aina le paʻu paʻu e leʻi motusia, e toʻatele tagata suʻesuʻe ua faʻamaonia o mea aoga o le tele o ituaiga ma mea e maualuga atu o loʻo maua i totonu o le paʻu paʻu o le spore paʻu.Ua fa'aalia fo'i i su'esu'ega a manu, o le aoga o le pa'u pa'u ua malepe puipui i luga o le puipuiga o le tino e sili mamao atu nai lo o le pa'u pa'u e le motusia.E fa'afefea ona fa'a'ese'ese le pa'u o le sela ua malepelepe ma le pa'u o le sela e le'i motusia le pauta o le spore?Fa'aaoga le microscope.

 ata (6)

▲Fa'atusatusaga o Ganoderma lucidum spores a'o le'i malepe le puipui sela

 
I tausaga talu ai nei, o nisi tagata faʻatau na tuʻuina atu le manatu o le aveeseina o puipui o sela o spores e ala i le fai mai o puipui sela o spores e leai se aoga ma e le mafai ona faʻafefe.Na latou manatu o le aveeseina o atigi o spores e lelei mo le faʻaalia o le aoga o le pauta spore.
 
O le mea moni, o le puipui sela e aofia ai polysaccharides, spores 'polysaccharide mea e masani lava mai lona puipui sela.Polysaccharides e le mafai ona eliina e le manava ma o le a le maua ai le vevela, o le mafuaʻaga lea e mafai ai e polysaccharides ona faʻaosofia le tuputupu aʻe o probiotics intestinal ma faʻagaoioia sela puipuia i luga o le puipui o le intestinal.
 
I se isi faaupuga, o le puipui sela o spores e le o se avega i le intestinal tract ae o se punavai o le aoga ma se fesoasoani lelei e tausia le soifua maloloina o le manava.E le mafai ona avea ma mea le aoga e tatau ona aveese.
 


Taimi meli: Mati-12-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
<