Tilstand 1

Den 12. desember rapporterte Red Star News at skuespillerinnen Kathy Chau Hoi Meis studio kunngjorde hennes bortgang på grunn av sykdom.Chau Hoi Mei hadde tidligere mottatt behandling på et sykehus i Beijing og hadde lenge vært plaget av lupus erythematosus.

Tilstand 2 

Chau Hoi Mei kan sies å være den vakreste "Zhou Zhiruo" i hjertene til en generasjon.Hun har også spilt i mange klassiske filmer og TV-dramaer, som "Looking Back in Anger", "The Feud of Two Brothers", "The Breaking Point", "State of Divinity" og "The Legend of the Condor Heroes" .Det er rapportert at Chau Hoi Meis helse alltid har vært dårlig, og lider av lupus erythematosus.Derfor har hun ikke født, i frykt for at sykdommen skulle gå videre til neste generasjon.

Lupus erythematosus er en autoimmun sykdom, ikke en hudsykdom.

Systemisk lupus erythematosus er en autoimmun sykdom med ukjente årsaker.Det var en gang kjent som en av de tre vanskeligste sykdommene i verden.Det kan påvirke flere organer, som lunger og nyrer, og i alvorlige tilfeller kan det til og med forårsake skade på sentralnervesystemet.

Hva er en autoimmun sykdom: Den er relatert til forstyrrelsen av kroppens egen immunfunksjon, som betyr at det har oppstått et stort antall selvantistoffer som ikke burde dukke opp i kroppen.Disse selvantistoffene vil angripe sunt vev og organer, og forårsake en autoimmun respons.

Det mest karakteristiske symptomet på lupus erythematosus er utseendet til et sommerfuglformet utslett på kinnene, som ser ut som det har blitt bitt av en ulv.I tillegg til hudskader kan det også føre til at flere systemer og organer i hele kroppen blir påvirket.

Lupus erythematosus er mer utbredt hos kvinner.

Hva slags mennesker er mer sannsynlig å få lupus erythematosus?

Dr. Chen Sheng, assisterende direktør og overlege ved avdelingen for revmatologi og immunologi ved Renji sykehus tilknyttet Shanghai Jiao Tong University School of Medicine, forklarte: Lupus erythematosus er ikke en vanlig sykdom, med en innenlandsk forekomst på rundt 70 i 100 000.Hvis det beregnes basert på befolkningen på 20 millioner i Shanghai, kan det være mer enn 10 000 pasienter med lupus erythematosus.

I følge epidemiologiske data forekommer systemisk lupus erythematosus hovedsakelig hos kvinner i fertil alder, med forholdet mellom kvinnelige og mannlige pasienter som når så høyt som 8-9:1.

I tillegg kan overdreven eksponering for ultrafiolette stråler, soling, visse spesifikke legemidler eller matvarer, samt tilbakevendende virus- og bakterieinfeksjoner, alle utløse utbruddet av autoimmune sykdommer hos individer med genetisk disposisjon.

Systemisk lupus erythematosus er for tiden uhelbredelig, men den kan håndteres på lang sikt.

For tiden er det fortsatt ingen definitiv kur for systemisk lupus erythematosus.Målet med behandlingen er å lindre symptomer, kontrollere sykdommen, sikre langsiktig overlevelse, forebygge organskader, redusere sykdommens aktivitet så mye som mulig og minimere bivirkninger av legemiddelet.Målet er å forbedre pasientens livskvalitet og veilede dem i å håndtere sykdommen.Vanligvis behandles systemisk lupus erythematosus primært med påføring av glukokortikoider i kombinasjon med immunsuppressiva.

Direktør Chen Sheng forklarte at på grunn av tilgjengeligheten av mer effektive medisiner, kan de fleste pasienter kontrollere tilstandene sine godt, leve normale liv og opprettholde regelmessig arbeid.Pasienter med stabile tilstander kan også få friske barn.

Ganoderma lucidumsies å bidra til å lindre symptomer forbundet med betennelse og autoimmune sykdommer.

Det finnes mange typer autoimmune sykdommer.I tillegg til lupus erythematosus, som nylig har kommet til offentligheten, er det også sykdommer som revmatoid artritt, ankyloserende spondylitt, psoriasis, myasthenia gravis og vitiligo, blant andre.

Ved enhver autoimmun sykdom kan selv de mest effektive medisinene ikke brukes uten begrensninger.Derimot,Ganoderma lucidumkan dempe bivirkningene av medisiner, og i noen tilfeller forbedre terapeutiske resultater.Når det er integrert med moderne behandlinger, bidrar det betydelig til pasientens generelle helse.

Dr. Ning-Sheng Lai, direktør ved Dalin Tzu Chi Hospital, er en ledende autoritet i Taiwan for behandling av autoimmune sykdommer.Han utførte følgende eksperiment for mer enn et tiår siden:

Lupus-mus ble delt inn i fire grupper.En gruppe ble ikke gitt noen behandling, en gruppe fikk steroider, og de to andre gruppene fikk lave og høye doser avGanodermalucidumekstrakt, som inneholder triterpener og polysakkarider, i fôret.Musene ble holdt på denne dietten til de døde.

Studien fant at i gruppen av mus gitt en høy dose avGanodermalucidumkonsentrasjonen av det spesifikke autoantistoffet Anti-dsDNA i deres serum ble betydelig redusert.Selv om det fortsatt var litt dårligere enn steroidgruppen, ble utbruddet av proteinuri hos musene forsinket med 7 uker sammenlignet med steroidgruppen.Antallet lymfocytter som invaderte viktige organer som lunger, nyrer og lever ble også betydelig redusert.Gjennomsnittlig levetid var 7 uker lengre enn steroidgruppen.En mus levde til og med lykkelig i mer enn 80 uker.

Høye doser avGanoderma lucidumkan tydeligvis redusere aggressiviteten til immunsystemet, beskytte funksjonen til viktige organer som nyrene, og derved øke helsenivået til musene, og forlenge livet deres på en meningsfylt måte.

- Utdrag fra "Healing with Ganoderma" av Tingyao Wu, side 200-201.

Å kjempe med autoimmune sykdommer er en livslang sak.I stedet for å la immunforsvaret «gå i stykker» igjen, er det bedre å hele tiden regulere det med Ganoderma Lucidum, slik at immunsystemet kan eksistere fredelig med oss ​​til enhver tid.

Toppbildet til artikkelen er hentet fra ICphoto.Hvis det er noen overtredelse, vennligst kontakt oss for fjerning.

Artikkelkilder:

1. "Foretrekker Lupus vakre kvinner?"Xinmin ukentlig.2023-12-12

2. "Kvinner som viser disse symptomene bør være oppmerksomme på systemisk lupus erythematosus" Første tilknyttede sykehus ved Xi'an Jiaotong University.2023-06-15


Innleggstid: 21. desember 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
<