5
E to'atele tagata latou te le iloa o le tele o tagata mama'i o le kanesa e maliliu ona o le fa'avaivaia o le puipuiga nai lo le kanesa lava ia.
 
O le faʻaitiitia o le puipuiga e mafai ona oʻo atu ai i faʻalavelave eseese, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le lelei o le olaga.O le mafuaaga lea e le manuia ai le tele o togafitiga.
70
I le lua tausaga talu ai, o le tala fou coronavirus ua avea ma fili fou o tagata mamaʻi o le kanesa i luga o le auala e tetee atu i le kanesa!
71
O tagata gasegase e tatau ona mataala i le faʻamaʻi o le novel coronavirus.
 
O tagata mama'i kanesa e masani ona maualalo le puipuiga nai lo isi tagata.O auala masani e togafitia ai le kanesa e pei o le chemotherapy, radiotherapy po'o le taotoga o le a mafua ai le fa'aleagaina tele o le puipuiga, o lea o le a matua fa'aitiitia ai le tete'e o tagata mama'i kanesa i fa'ama'i viral.
72
I le aso 14 o Fepuari, 2020, na lomia ai e le Lancet Oncology se suʻesuʻega i le atunuʻu atoa o tagata mamaʻi o le kanesa ma le COVID-19 mai Saina.
 
O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai pe a faʻatusatusa i tagata e le o ni kanesa, o tagata mamaʻi o le kanesa e sili atu le lamatia o faʻamaʻi pipisi i le novel coronavirus pneumonia ma e sili atu ona leaga.Afai o le gasegase o le kanesa ua aafia i le novel coronavirus, o le vave iloa ma le vave suʻesuʻeina e sili atu ona faigata ona o le maualalo o le tali atu o le tino.
 
O le mea lea, e manaʻomia e tagata gasegase o le kanesa ona sili atu le gauai atu i puipuiga i le taimi o le faʻamaʻi Covid-19.
 
Ganoderma lucidumfesoasoani i le fa'atonutonuina o le puipuiga o tagata mama'i kanesa.
 
Na faailoa mai e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi e faapea o le tasi vaetolu o mataupu o le kanesa e mafai ona puipuia, ae o le isi vaetolu e mafai ona togafitia pe a vave iloa ma togafitia lelei;o le tasi vaetolu mulimuli e mafai ona togafitia i togafitiga faʻafomaʻi o loʻo iai e aofia ai vailaʻau faʻaSaina masani e mafai ona faʻaumiina ai le ola ma faʻamalolo mafatiaga.
 
I aso nei, o le lalolagi aʻoaʻoga o loʻo faasolosolo malie ona togafitia le kanesa o se faʻamaʻi tumau ma faʻapipiʻi taua i le aʻafiaga o mea faʻapitoa i le aʻafiaga o le kanesa."O le ola faatasi ma le kanesa" ua avea ma tulaga ola o le tele o gasegase o le kanesa, lea e ogatusa ma le manatu o le TCM o le "A lava le qi maloloina i totonu, e leai se auala e osofaʻia ai le tino."
 
E fa'afefea la ona ola tagata gasegase ile kanesa?O nisi metotia fa'asaienitisi fa'amaonia e pei o le fa'amalosia o le puipuiga, 'ai o mea'ai paleni ma le fa'atumauina o se uiga fa'amoemoe e mafai ona fa'aoga fa'atasi e tau ai le kanesa.
 

O se uiga mautinoa
O le malolo o le laasaga muamua lea.Se'i vagana ua fa'amama e le tagata ma'i ona lagona e mafai ai ona sili atu le aoga o le isi togafitiga.
 
2. Mea'ai paleni
O mea'ai e tatau ona aofia ai ni mea'ai se fitu: porotini, ga'o, ga'o, vaitamini, vai, minerale ma fiber mea'ai.E tatau fo'i ona fa'alogo tagata mama'i i le kanesa i auala e kuka ai le soifua maloloina ma fa'atapula'aina mea'ai.
73
3. Fa'amalositino lelei
O faamalositino feololo e lelei mo le puipuiga o le tino.E mafai ona fesoasoani i le puipuia o le mumū tumau ma fesoasoani i le moe ma le faʻaitiitia o le atuatuvale.
 
Fa'aaoga tatau fualaau fa'asaina ma siaki masani
Fa'asaienitisi fa'amalolo tiga e mafai ona amata i le tu'ufa'atasia o vaila'au fa'aSaina ma Sisifo.O suʻesuʻega o loʻo iai nei ua faʻaalia ai o vailaʻau faʻaSaina masani e aofia aiGanoderma lucidume iai sona a'afiaga lelei i le fa'amafiina o tiga mo gasegase o le kanesa.
 
E faapefeaGanoderma lucidumfaatonutonu le puipuiga o tagata mama'i kanesa?
 
Lin Zhibin, o se polofesa i le Iunivesite o Peking ua lauiloa o “Tama oGanoderma Lucidum, o loo taʻua i le tusi “Lingzhi From Mystery to Science” e faapeaGanoderma lucidume iai le a'afiaga o le fa'aleleia atili o togafitiga ma fa'aitiitia ai le oona.
 
O afeaGanoderma lucidumo sauniuniga e tu'ufa'atasia ma le radiotherapy ma le chemotherapy, o lo'o i ai se a'afiaga lelei o togafitiga fesoasoani i nisi o kanesa e pei o le kanesa o le esophageal, kanesa o le manava, kanesa colorectal ma le kanesa o le mama.
 
O lona a'afiaga fa'amalolo e fa'aalia i le: fa'aitiitia o fa'alavelave leaga e pei o le leukopenia, thrombocytopenia, leai se fia'ai, faufau, pua'i, ma le fa'aleagaina o galuega o le ate e mafua mai i le leitio ma le chemotherapy;fa'aleleia o le puipuiga o tagata mama'i kanesa;fa'aleleia le tulaga lelei o le soifua o tagata mama'i o le kanesa ma fa'aumiumi le ola o tagata mama'i kanesa.
—Sii mai le “LLingzhi Mai Mea lilo i Saienisi” tuufaatasia e Lin Zhibin, p123
 
Ganoderma lucidume le mafai ona togafitia le kanesa, aeGanoderma lucidume iai sona sao fesoasoani i le togafitia o le kanesa.”Ia Novema 2021, sa nofo ai Polofesa Lin Zhibin i le potu faasalalau tuusao o le "Faasoaina o Vaaiga a Fomai Ta'uta'ua" ma faamalamalama atu i le aofia, "Ganoderma lucidumpolysaccharides e aoga tele i le faʻateleina o tali e puipuia ai le kanesa.Ganoderma lucidume mafai ona faʻaleleia le gaosiga o sela dendritic ma T lymphocytes.Faalaua'itele,Ganoderma lucidume maua ai a'afiaga o le pumo e ala i le puipuiga."
 
E ala i le faatumauina o se uiga faʻamoemoe, faʻaogaina ma le faʻaaogaina metotia e fetaui ma oe, aveGanoderma lucidummasani, faʻaleleia le puipuiga i le tele o auala ma galue malosi e pulea ma faʻaitiitia le faʻaleagaina o tuma i le tino, e mafai foi e tagata gasegase ona ausia se tulaga lelei o le olaga!
 
Fa'asinomaga:
39 Soifua Maloloina – “E fa'afefea ona 'ai e tagata ma'i kanesa?O auala uma ia e fesoasoani ai ia i latou.”

16

Tu'u atu le Aganu'u Soifua Maloloina i le Meleniuma
Fesoasoani i le Soifua Maloloina mo Tagata Uma


Taimi meli: Ian-27-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
<