1
2
I le aso 15 o Novema, na tapunia ai le 22nd China International Hi-Tech Fair i Shenzhen.Faatasi ai ma le "Saienisi ma Tekonolosi Suia Olaga aʻo Faʻafouina le Atinaʻeina o Atinaʻe" e pei o le autu, o lenei faʻasalalauga na faʻapotopotoina ai le 48 aufaʻatasi mai 41 atunuu ma faʻalapotopotoga faʻava-o-malo. O sui mai 760 faʻalapotopotoga faʻafaigaluega, toetoe lava 400 faʻalapotopotoga suʻesuʻe faʻasaienisi i totonu ma fafo, iunivesite ma nofoaga faʻafouina na valaʻaulia e. fa'afeso'ota'i, fegalegaleai ma fa'atalanoa ni taunu'uga fou i le matata o le faasaienisi ma tekinolosi. I le avea ai o se "ta'ita'i atina'e i le alamanuia Ganoderma" ma se "tagata atiaeina tulaga fa'ale-atunuu i luga o le pauta spore", na fa'aalia fo'i GANOHERB i lenei fa'aaliga.
3
Talu mai lona faʻavaeina i le 1989, GANOHERB o loʻo taulaʻi atu i le soifua maloloina Ganoderma lucidum alamanuia mo le 32 tausaga.Faʻavae i luga o le filosofia o le fausiaina o se atinaʻe faʻapitoa e maua ai le Ganoderma lucidum lelei, GANOHERB ua tuʻuina atu ia lava i le suʻesuʻeina o le lelei o Wuyi organic Ganoderma lucidum.Faʻalagolago i tekinolosi taʻitaʻia pisinisi, pateni fou ma suʻesuʻeina o le vaega atoa o pisinisi, GANOHERB Reishi mushroom products ua manumalo i le "Excellent Product Award" o le High-Tech Fair mo le tele o tausaga.
4
I le avea ai ma uluai taimi e maua ai ma vavaeeseina oloa i luga o le gaosiga o laina i le Lingzhi alamanuia, GANOHERB spore suauu ua saunia e faʻaaoga ai spores o Ganoderma lucidum e fai ma mea mata.A maeʻa le talepeina faʻaletino o puipui puipui o le spores i le maualalo o le vevela, o le aano o le Ganoderma lucidum spores e matua maua mai i le tekonolosi pateni o le vaevaeina ma le faʻamamaina.O lenei oloa e matua fa'anatura ma e leai ni fa'aopoopoga.O so'o se softgel o lenei oloa o lo'o i ai le taua taua o spores.Ole suau'u la'ititi ole spore e fa'atusalia ai le tulaga lelei o oloa, fa'agaioiga tekonolosi ma mea fa'atekonolosi ole GANOHERB Reishi mushroom.5
6
Tu'u atu le Aganu'u Soifua Maloloina i le Meleniuma
Fesoasoani i le Soifua Maloloina mo Tagata Uma


Taimi meli: Nov-17-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
<