I se emo, ua oo mai le taumafanafana.Lingzhi o lo'o sau mai tala fa'asolopito, fa'atasi ai ma lona agaga fa'ataulāitu ma le taua, e fuga filemu i le solo ma le valiina o Pucheng i le 27°N latitu.

O tausaga uma pe a uma le Grain Full (8th solar term), o le vaitaimi lilo lea e totogo ma fuga filemu ai Ganoderma lucidum, ma o le taimi sili lea ona olaola i le GanoHerb Organic Ganoderma Plantation.Sei o tatou su'esu'e muamua le lalolagi lilo leaGanoderma lucidumtuputupu ae i aso nei!

Mai le Itumalo o Pucheng, ina ua mavae le itula ma le afa le taavale, na iu lava ina matou taunuu i le pito o le faatoaga, ma o le pito lea.E su'esu'e le mealilo aReishi, e tatau ona tatou savavali i le ala o le vai i le mauga.

a418697300

O le vaega muamua o le au suʻesuʻe a Reishi na tauivi i luga o le ala palapala.O atumauga o loo siomia ai na faasolo ina lauolaola i le lagi lanumoana ma ao paepae.O le leo o manulele o se pese uiga ese i mauga loloto.

Fa'alogo mai, o le alia lea e tatagi i tafatafa o le fa'ato'aga, o lo'o tafe ifo i lalo i mauga.O le vai lea o le ola mo le tuputupu aʻe o le pepe Ganoderma lucidum.Sa susulu ma mafanafana le la i le aoauli.Sa le mafai ona matou taofi ae tago i se luutaga o vai puna e inu ai.I le pito o o tatou laulaufaiva, e suamalie teisi le vai.

e07e0cd1c5

Ina ua uma ona matou savalia se ala palapala, na iu ina matou maua le GanoHerb Organic Reishi Base o natia i totonu o le vaomatua loloto mauga.Le uliuliLingzhiO lo'o taoto filemu le Shed i luga o mauga, e fausia ai se vaaiga mafanafana ma vaomatua o loʻo siomia ai, vaipuna ma lele lele.

I le feagai ai ma ia vaaiga matagofie, na vave ona matou aveese telefoni feaveaʻi ma taumafai e faʻasoa se manatuaga lelei e ala i le Wechat App ae na maua ai le faʻailoga 5G na pa'ū i le 0.

2170792ce3

8355623265

Vaai.I totonu o lenei Reishi faʻavae, o le pepe fou Ganoderma lucidum o loʻo faʻaalia le lanu o le afa lanu samasama ma le afa paʻepaʻe ma tumau pea ni taga eseese!Sa manaia tele.

f11ab54d7e

7511ef9ce1

Na'o le tasi le Ganoderma o lo'o ola i luga o se fasi Duanwood.Tolu tausaga o le fallow pe a uma le lua tausaga o le galueaina.Leai se fa'aogaina o fetilaisa po'o vaila'au fa'ato'aga.I luga o le tolusefulu tausaga, GanoHerb ua faʻaaogaina i tulaga faʻapitoa o le faʻatupuina o le reishi.

43cf1bd53a

2abc3a2623

E matagofie le natura!E ese le matagofie e le manaʻomia ai se paʻi o teuga.O le meaalofa foaʻi mai le natura e sau mai le faʻaleleia lelei o tagata GanoHerb.I totonu o lenei nofoaga tuputupu aʻe o le vao fairy, soʻo se ata e mafai ona faʻaogaina e fai ma screensavers e aunoa ma ni filiga!


Taimi meli: Iuni-05-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
<