O Ming, o se tama e 29 tausaga mai Fuzhou, e leʻi manatu o le a tupu ia te ia le "trilogy" o le "hepatitis B-cirrhosis-hepatic cancer".

E tolu pe fa fa'atasiga fa'aagafesootai i vaiaso uma, ma o le tupo'a mo le inupia o se mea masani lea.I se taimi ua mavae, sa na ona inu e A Ming se vailaau o le manava ina ua ia lagona le le fiafia i lona manava, ae sa lei faaleleia lona manava.Seia oʻo i le falemaʻi, o le lanu Doppler ultrasound na faʻaalia ai manua o le ate o loʻo nofoia avanoa, na iu lava ina maua A Ming i le "kanesa ate maualuga".

A fua i su'esu'ega a le falema'i, o A Ming o se gasegase masani na tupu mai i le hepatitis B i le kanesa o le ate, ae e le'i iloa e A Ming o ia o se tagata e feavea'i siama o le hepatitis B.Sa ia maua le tele o avanoa e iloa ai lona lava maʻi, ae na te leʻi auai i le suʻega faafomaʻi na faʻatulagaina e le kamupani.O le inu i le tausaga atoa na faʻaauau pea ona faʻaleagaina lona ate ma faʻavavevave ai le atinaʻeina o le hepatitis i le ate cirrhosis ma le kanesa o le ate......

ata1

O fa'amaumauga fa'atatau o lo'o fa'aalia ai e tusa ma le 75% o kanesa uma o le ate e tupu mai i Asia, ma o Saina e silia ma le 50% o le avega a le lalolagi.Toeitiiti 90% o kanesa o le ate e vavalalata vavalalata ma le hepatitis B. E feaveaʻi umi o siama o le hepatitis B ma le C, o tagata e iai se talafaasolopito o aiga o le kanesa o le ate, tagata inu ava malosi ma ulaula, ma tagata mamaʻi e maua i le maʻi o le ate ma le cirrhosis o le ate. e sili atu ona maua le kanesa o le ate.

Aisea ua i ai le kanesa o le ate i se tulaga maualuga pe a maua?

1. E malosi tele le “Ate”!

1/4 o le ate o se tagata masani e mafai ona faʻamalieina manaʻoga i aso taitasi.O le mea lea, e mafai lava ona galue masani le ate faʻamaʻi muamua e aunoa ma le faʻaalia o le faʻalavelave i le tagata maʻi.

A o'o ina tuputupu a'e le tuma ma fa'ata'atia i le ate, atonu e leai se fa'alavelave fa'afuase'i i le gaioiga o le ate.

2. O metotia su'esu'e e faigata ona fa'alauiloa.

E le pei o le su'esu'eina o le kanesa o le manava ma le kanesa o le manava, o le su'esu'eina vave o le kanesa o le ate e leai ni auala aoga ma faigofie.I le a'oa'oga, e mafai ona maua vave su'esu'ega i le fa'aleleia atili o le resonance faaniukilia.Ae ui i lea, o le tau ma le faʻalavelave o lenei tekinolosi e lua faʻafitauli, ma e faigata ona faʻasalalau i luga o se fua tele.

Ole taimi nei, ole su'esu'ega ole kanesa ole ate e masani lava ona aofia ai le lanu ate ole Doppler ultrasound ma le alpha-fetoprotein.O le Alpha-fetoprotein e leai foi se lagona, ma o le Doppler ultrasound lanu o le ate e faigofie ona misi le kanesa o le ate e itiiti ifo i le 1 cm le lautele.O le mea lea, o le tele o kanesa o le ate ua i ai i se tulaga maualuga i le taimi lava e maua ai.

Ioe, o le tele o kanesa e taufaa'ole'ole i le amataga.O le mea lea, e taua tele le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le puipuiga!I le faaopoopo atu i suʻesuʻega faʻafomaʻi masani, e manaʻomia foʻi ona tatou faia mea nei:

  1. Maua le tui ole hepatitis B.

I Saina, o le mafuaʻaga autu o le kanesa o le ate o le hepatitis B. O tagata mamaʻi Hepatitis B e tatau ona maua malosi togafitiga antiviral.

E tusa ai ma le hepatitis B, o le manatu o loʻo i ai nei e faapea afai e mafai ona faʻaititia le faʻatusatusaina o le siama o le hepatitis B i lalo ifo o le 20IU/L, o le a mafai ona maua le cirrhosis o le ate i le zero (i le leai o se ate cirrhosis), ma le mafai o le ate. e mafai fo'i ona fa'aitiitia le kanesa i le tulaga masani o le faitau aofa'i (a'o le'i tupu le cirrhosis o le ate).-O tusitusiga o lenei parakalafa ua tuʻufaʻatasia mai le Weibo o le "Doctor Liang of Liver Disease".

  1. Tuu le masani e sili ona tiga ai le ate – ava malosi.

O mea oona e maua pe a fa'agaoioia e le ate le 'ava malosi e mafai ona fa'aleagaina ai le ate;aemaise lava, ava malosi umi e sili ona leaga mo tagata mamaʻi i viral hepatitis.

ata2

3. Taumafa mea'ai maloloina nai lo meaai lifu.

Le teuina lelei o pinati, sana ma araisa o le a maua ai le pa'u o le “Aspergillus flavus” pe a uma ona pisia i limu.O le mea lea e latalata i le kanesa o le ate.O lea ia faaeteete.

E le gata i lea, ave atiliGanoderma lucidumi meaai i aso taitasi e mafai ona fafagaina le ate.Shennong Materia Medicafaamaumau lenaGanoderma lucidum"e faʻamalosia le ate qi ma faʻafilemu neura", o lona uiga,Ganoderma lucidume iai a'afiaga o le puipuiga o le ate.I le taimi nei, o le tuufaatasiga oGanoderma lucidumma o nisi o vailaʻau e faʻaleagaina ai le ate e mafai ona aloese pe faʻaitiitia le faʻaleagaina o le ate e mafua mai i vailaʻau ma puipuia le ate.

ata3

Aisea e mafai aiGanoderma lucidum"tonify ate qi"?

I aso nei, e tele suʻesuʻega faʻafomaʻi ua faʻamaonia le aʻafiaga oGanoderma lucidumia "tonify le ate qi".

I le amataga o le 1970s, o suʻesuʻega faʻapitoa i Saina na faʻamaonia ai lena meaGanoderma lucidume mafai ona togafitia le hepatitis viral.

O le tele o nei gasegase na fa'aleleia a latou fa'ailoga i totonu o le 1 i le 3 masina e ala i le fa'aaogainaGanoderma lucidumsauniuniga na'o ia pe fa'atasi ma togafitiga fa'afoma'i masani, e aofia ai:

(1) O le toto ALT/GPT ua toe fo'i ile masani pe fa'aitiitia;

(2) Ua toe fa'atuputeleina le ate ma le fu'a i le tulaga masani po'o ua fa'aitiitia;

(3) Ua fa'aleleia pe toe fo'i le bilirubin i le tulaga masani, ma ua fa'ate'a pe mou atu fa'ailoga o le jaundice;

(4) O fa'ailoga fa'apitoa e pei o le vaivai, leai se 'ai, fa'atetele le manava ma le tiga o le ate na fa'amalolo pe mou atu.

Aotelega,Ganoderma lucidumfa'aleleia le ma'i hepatitis e sili atu le vave nai lo hepatitis tumau;Ganoderma lucidume sili atu le aoga i le togafitia o le hepatitis tumau mama nai lo le hepatitis tumau ogaoga.

Aisea e mafai aiGanoderma lucidumtogafiti hepatitis?

Triterpenoids maua maiGanoderma lucidumfua tino o vaega taua oGanoderma lucidummo le puipuiga o le ate.E le gata o loʻo i ai se puipuiga manino i manua o le ate faʻamaʻi e mafua mai i le CC14 ma le D-galactosamine ae o loʻo i ai foi se puipuiga manino i manua o le ate puipuia e mafua mai i le BCG + lipopolysaccharide.– Sii maiLingzhi Mai Mea lilo i Saienisi, Lomiga Muamua, p116

I le aotelega,Ganoderma lucidume masani lava ona puipuia sela o le ate e ala i le antioxidation, faaleleia faailoga hepatitis, taofia fibrosis ate, faalauiloaina le toefaafouga o le ate, faaitiitia le faaputuputu gaʻo i le ate ma faaleleia le detoxification ate.

O le fa'aleagaina o le hepatitis i le kanesa o le ate e le o se mea e na'o le po ae o se taunuuga fa'aopoopo.I lenei vaitau, o le toʻatele o tagata e mafai ona aloese mai faʻamaʻi o le ate pe a fai e masani ona faia suʻesuʻega faafomaʻi, pulea le ava malosi, 'ai e le aunoa ma faʻasaoina le soifua maloloina maGanoderma lucidum!

Fa'asinomaga

  1. 1. “I le na o le 29 tausaga le matua, o se tama o Fuzhou na maua i le kanesa o le ate ona o…”, Fuzhou Evening News, 2022.3.10
  2. 2. Zhi-Bin Lin,Lingzhi Mai Mea lilo i Saienisi, 1stLomiga
  3. 3. Wu Tingyao,Tolu a'afiaga fa'afoma'i o le Ganoderma lucidum i le fa'aleleia atili o le hepatitis viral: fa'ama'i fa'ama'i, fa'ama'i-ma'i ma fa'ama'i., 2021.9.15

ata4

Mauaina le Aganuu Faasao Soifua Maloloina i le Meleniuma

Fa'amaoni i le Fa'aleleia o le Soifua Maloloina o Tagata Uma


Taimi meli: Apr-02-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
<