Bahan atah

  • Chaga mushroom Powder

    Bubuk supa Chaga

    Chaga, katelah Inonotus obliquus, nyaéta jamur ubar anu tumuwuh dina tangkal Birch bodas. Utamana tumuwuh di belahan kalér dina 40 ° ~ 50 ° N lintang, nyaéta, Sibéria, Far East, Éropa Kalér, Hokkaido, Koréa Kalér, Heilongjiang di Cina kalér, Changbai Gunung di Jilin, jsb.
  • Coriolus Versicolor Powder

    Coriolus Versicolor Bubuk

    Coriolus versicolor - ogé katelah Trametes versicolor na Polyporus versicolor - mangrupakeun supa polypore umum kapanggih di sakuliah dunya.
    Coriolus versicolor mangrupikeun supa ubar anu seueur resep pikeun prophylaxis sareng pengobatan kanker sareng inféksi di Cina. Éta parantos dibuktikeun sacara éksténsif yén bahan anu dicandak tina Coriolus versicolor nampilkeun rupa-rupa kagiatan biologis, kalebet épék stimulasi dina sél imun anu béda sareng ngahambat kamekaran kanker.
  • Shiitake mushroom Powder

    Bubuk jamur Shiitake

    Suung Shiitake (ngaran ilmiah: Lentinus edodes) disebut Shiitake di Jepang. Suung Shiitake parantos dibudidayakeun di Cina salami rébuan taun. Suung Shiitake ngandung rupa-rupa bahan aktif biologis anu geus dikonfirmasi ku panalungtikan ilmiah. Aranjeunna maénkeun peran penting dina ngatur kekebalan, ningkatkeun kaséhatan tulang, nurunkeun koléstérol sareng ngamajukeun kaséhatan jantung.
  • Maitake Powder

    Bubuk Maitake

    "Maitake" hartina supa nari dina basa Jepang, ngaran latin na: Grifola frondosa . Suung disebut ngagaduhan namina saatos jalma nari kalayan kabagjaan nalika mendakanana di alam liar, sapertos sipat penyembuhan anu luar biasa.
    Grifola frondosa ngandung rupa-rupa bahan biologis aktip anu geus dikonfirmasi ku panalungtikan ilmiah. Aranjeunna maénkeun peran penting dina nurunkeun tekanan darah, nurunkeun gula getih, ningkatkeun kekebalan, anti radang, sareng anti alergi.
  • Cordyceps Sinensis Mycelia Powder

    Cordyceps Sinensis Mycelia Bubuk

    Cordyceps militaris (ngaran ilmiah: Cordyceps militaris) jeung Cordyceps sinensis (ngaran ilmiah: Cordyceps sinensis), ogé katelah suung énergi, ilahar dipaké dina ubar Cina pikeun nyernakeun paru-paru jeung ginjal, sarta ngajaga jantung.
  • Lion’s Mane Mushroom Powder

    Singa urang Mane supa bubuk

    Mane singa (Hericium erinaceus) nyaéta jinis supa ubar. Lila dipaké dina ubar tradisional Cina, mane singa loba sadia dina formulir suplement. Panaliti ilmiah nunjukkeun yén mane singa ngandung sababaraha zat anu ningkatkeun kaséhatan, kalebet antioksidan sareng béta-glucan.
    Supa mane singa ngandung rupa-rupa bahan biologis aktip anu geus dikonfirmasi ku panalungtikan ilmiah. Éta maénkeun peran penting dina ngajaga burih, ngalereskeun saraf otak, ningkatkeun mémori sareng kamampuan kognitif, jsb.
  • Wholesale Organic Ganoderma lucidum Extract

    Borongan Organik Ganoderma lucidum ekstrak

    Ekstrak Ganoderma lucidum nyaéta awak buah seger asak dipanén dina waktuna. Saatos drying, éta adopts ékstraksi cai panas (atawa ékstraksi alkohol), konsentrasi vakum, drying semprot jeung prosés séjén pikeun ménta bubuk ekstrak Ganoderma lucidum, nu konsentrasi luhur bubuk Ganoderma lucidum.
  • Organic Cell-wall broken Ganoderma lucidum Spore powder

    Organik Cell-témbok rusak Ganoderma lucidum spora bubuk

    Spora Ganoderma nyaéta sél réproduktif bubuk anu dikaluarkeun tina tutup Ganoderma saatos awak buah janten dewasa. Unggal spora diaméterna ngan 5-8 microns. Spora beunghar ku rupa-rupa zat bioaktif sapertos Ganoderma polisakarida, triterpenoid asam ganoderic sareng selenium.
  • 100% Natural Coriolus Versicolor Extract Trametes Versicolor Yunzhi Polysaccharides

    100% Ékstrak Coriolus Versicolor Alami Trametes Versicolor Yunzhi Polisakarida

    Coriolus versicolor sareng Polyporus versicolor - nyaéta supa polypore umum anu kapanggih di sakuliah dunya. Hartina 'tina sababaraha warna', versicolor bisa dipercaya ngajelaskeun jamur ieu nu mintonkeun kelir béda. Contona, sabab bentukna jeung sababaraha kelir nu sarupa jeung turki liar, T. versicolor ilahar disebut buntut turki.
  • Organic Ganoderma for Health Care Product

    Ganoderma Organik pikeun Produk Perawatan Kaséhatan

    GanoHerb organik ganoderma sinense keureut dicincang tina seger well-dipilih log-dibudidayakan organik ganoderma sinense awak fruiting. Irisan anu dicincang saé tiasa langsung dianggo dina ngadamel tea ganoderma, masak sup sareng nyéépkeun anggur. Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngajaga kaséhatan sapopoé, terapi diet sareng hadir salaku kado. 1. Spésifikasi: 20kgs / kotak 2.Fungsi Utama: Bisa mantuan pikeun nourish vitalitas pamaké sarta ngagentos malaise, batuk, asma, palpitation na anorexia. 3. Pamakéan & ...
  • Wholesale Price Ganoderma Lucidum Reishi Mushroom Spore Oil Softgel

    Harga Grosir Ganoderma Lucidum Reishi Supa Spore Minyak Softgel

    Minyak spora ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi CO2 superkritis pikeun nimba tina spora dewasa anu didehidrasi, anu diproduksi ngaliwatan prosedur picking, beberesih, saringan, pemecahan témbok sél fisik suhu rendah.
  • Organic Ganoderma lucidum Slices

    Ganoderma lucidum Slices organik

    Perusahaan kami mangrupikeun Drafter Standar Nasional Cina pikeun Ganoderma lucidum (atanapi disebut Reishi), Ganoderma lucidum (atanapi disebut Reishi) dua bahan utama nyaéta Ganoderma Lucidum (reishi) Polisakarida sareng Triterpene.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
<