• GANOHERB Reishi Jamur Cell-wall Broken Spore Powder Nature Anti-Oksidan Superfood

    GANOHERB Reishi Jamur Cell-wall Broken Spore Powder Nature Anti-Oksidan Superfood

    GANOHERB Reishi Mushroom Spore Powder kalawan Organik Beureum Duanwood Ganoderma Lucidum Cell-wall Broken Spore Powder, Alam Anti Oksidan Superfood, Sampurna pikeun Shakes, Smoothies, Kopi sareng Teh
  • Chaga supa Bubuk

    Chaga supa Bubuk

    Chaga, katelah Inonotus obliquus, nyaéta jamur ubar anu tumuwuh dina tangkal Birch bodas.Utamana tumuwuh di belahan bumi kalér dina 40 ° ~ 50 ° N lintang, nyaéta, Sibéria, Far East, Éropa Kalér, Hokkaido, Koréa Kalér, Heilongjiang di Cina kalér, Changbai Gunung di Jilin, jsb.
  • Coriolus Versicolor Bubuk

    Coriolus Versicolor Bubuk

    Coriolus versicolor - ogé katelah Trametes versicolor na Polyporus versicolor - mangrupakeun supa polypore umum kapanggih di sakuliah dunya.
    Coriolus versicolor mangrupikeun supa ubar anu seueur resep pikeun prophylaxis sareng pengobatan kanker sareng inféksi di Cina.Éta parantos dibuktikeun sacara éksténsif yén bahan anu dicandak tina Coriolus versicolor nampilkeun rupa-rupa kagiatan biologis, kalebet épék stimulasi dina sél imun anu béda sareng ngahambat kamekaran kanker.
  • Bubuk jamur Shiitake

    Bubuk jamur Shiitake

    Suung Shiitake (ngaran ilmiah: Lentinus edodes) disebut Shiitake di Jepang.Suung Shiitake parantos dibudidayakeun di Cina salami rébuan taun.Suung Shiitake ngandung rupa-rupa bahan aktif biologis anu geus dikonfirmasi ku panalungtikan ilmiah.Aranjeunna maénkeun peran penting dina ngatur kekebalan, ningkatkeun kaséhatan tulang, nurunkeun koléstérol sareng ngamajukeun kaséhatan jantung.
  • Bubuk Maitake

    Bubuk Maitake

    "Maitake" hartina jamur menari dina basa Jepang, ngaran latin na: Grifola frondosa.Suung disebut ngagaduhan namina saatos jalma nari kalayan kabagjaan nalika mendakanana di alam liar, sapertos sipat penyembuhan anu luar biasa.
    Grifola frondosa ngandung rupa-rupa bahan biologis aktip anu geus dikonfirmasi ku panalungtikan ilmiah.Aranjeunna maénkeun peran penting dina nurunkeun tekanan darah, nurunkeun gula getih, ningkatkeun kekebalan, anti radang, sareng anti alérgi.
  • Cordyceps Sinensis Mycelia Bubuk

    Cordyceps Sinensis Mycelia Bubuk

    Cordyceps militaris (ngaran ilmiah: Cordyceps militaris) jeung Cordyceps sinensis (ngaran ilmiah: Cordyceps sinensis), ogé katelah suung énergi, ilahar dipaké dina ubar Cina pikeun nyernakeun paru-paru jeung ginjal, sarta ngajaga jantung.
  • Singa urang Mane supa bubuk

    Singa urang Mane supa bubuk

    Mane Singa (Hericium erinaceus) nyaéta jinis supa ubar.Lila dipaké dina ubar tradisional Cina, mane singa loba sadia dina formulir suplement.Panaliti ilmiah nunjukkeun yén mane singa ngandung sababaraha zat anu ningkatkeun kaséhatan, kalebet antioksidan sareng béta-glucan.
    Supa mane singa ngandung rupa-rupa bahan biologis aktip anu geus dikonfirmasi ku panalungtikan ilmiah.Éta maénkeun peran penting dina ngajaga burih, ngalereskeun saraf otak, ningkatkeun mémori sareng kamampuan kognitif, jsb.
  • Borongan Organik Ganoderma lucidum ekstrak

    Borongan Organik Ganoderma lucidum ekstrak

    Ekstrak Ganoderma lucidum nyaéta awak buah seger anu asak dipanén dina waktosna.Saatos drying, éta adopts ékstraksi cai panas (atawa ékstraksi alkohol), konsentrasi vakum, drying semprot jeung prosés séjén pikeun ménta bubuk ekstrak Ganoderma lucidum, nu konsentrasi luhur bubuk Ganoderma lucidum.
  • Organik Cell-témbok rusak Ganoderma lucidum spora bubuk

    Organik Cell-témbok rusak Ganoderma lucidum spora bubuk

    Spora Ganoderma nyaéta sél réproduktif bubuk anu dikaluarkeun tina tutup Ganoderma saatos awak buah janten dewasa.Unggal spora diaméterna ngan 5-8 microns.Spora beunghar ku rupa-rupa zat bioaktif sapertos Ganoderma polisakarida, triterpenoid asam ganoderic sareng selenium.
  • 100% Ékstrak Coriolus Versicolor Alami Trametes Versicolor Yunzhi Polisakarida

    100% Ékstrak Coriolus Versicolor Alami Trametes Versicolor Yunzhi Polisakarida

    Coriolus versicolor sareng Polyporus versicolor - mangrupikeun jamur polypore umum anu aya di sakumna dunya.Hartina 'tina sababaraha warna', versicolor bisa dipercaya ngajelaskeun jamur ieu nu mintonkeun kelir béda.Contona, sabab bentukna jeung sababaraha kelir nu sarupa jeung pamadegan turki liar, T. versicolor ilahar disebut buntut turki.
  • Ganoderma Organik pikeun Produk Perawatan Kaséhatan

    Ganoderma Organik pikeun Produk Perawatan Kaséhatan

    GanoHerb organik ganoderma sinense keureut dicincang tina seger well-dipilih log-dibudidayakan organik ganoderma sinense awak fruiting.Irisan anu dicincang saé tiasa langsung dianggo dina ngadamel tea ganoderma, masak sup sareng nyéépkeun anggur.Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngajaga kaséhatan sapopoé, terapi diet sareng hadir salaku kado.1. spésifikasi: 20kgs / kotak 2.Fungsi utama: Ieu bisa mantuan pikeun nourish vitalitas pamaké sarta ngagentos malaise, batuk, asma, palpitation na anorexia.3. Pamakéan & ...
  • Harga Grosir Ganoderma Lucidum Reishi Supa Spore Minyak Softgel

    Harga Grosir Ganoderma Lucidum Reishi Supa Spore Minyak Softgel

    Minyak spora ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi CO2 superkritis pikeun nimba tina spora dewasa anu didehidrasi, anu diproduksi ngaliwatan prosedur picking, beberesih, saringan, pemecahan témbok sél fisik suhu rendah.
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
<