I le aso lona fa o le Tausaga Fou, Minghong Wu, o se tagata aʻoga o le Chinese Academy of Engineering (o le taimi nei o se sui o le Komiti Tumau o le Komiti Pati ma le Sui Peresetene o le Iunivesite o Shanghai), na fanau i Pucheng, Fujian, na asiasi atu.GanoHerbTekinolosi International Exchange Center faatasi ai ma Jiangping Li, le faamasino itumalo o Pucheng County, ma isi taitai itumalo.

dtrf (1)

O Ye Li, le ta'ita'ifono o le GanoHerb Group, na fa'afeiloa'ia ma le fiafia le taunu'u mai o le Academician Minghong Wu ma lana pati.

Fa'atasi ma Ye Li, le Taitaifono o le GanoHerb Group, o le Academician Minghong Wu ma lana pati na muamua o mai i le fale fa'aaliga o le GanoHerb Technology International Exchange Center, matamata i le ata fa'asalalau a le GanoHerb Group, ma a'oa'o e uiga i taunu'uga a GanoHerb i le filifilia o fa'ama'i, fa'ato'aga fa'ato'aga, fale gaosi oloa. atinae ma alamanuia-iunivesite-suesuega galulue faatasi.Na ia faʻaalia lona agaga faʻafetai mo mea ua ausia nei a GanoHerb.

dtrf (2)

O Ye Li, le ta'ita'ifono o le GanoHerb Group, na fa'alauiloaina le fa'atulagaina ma le fa'afoega o le GanoHerbReishiTotoina faavae i le Academician Minghong Wu.

dtrf (3)

O Ye Li, le ta'ita'ifono o le GanoHerb Group, na fa'ailoaina taunu'uga su'esu'ega fa'asaienisi a le kamupani i le Academician Minghong Wu.

I le taimi o le fefaʻatauaʻiga, na faʻalogo atili ai le Academician Minghong Wu i fuafuaga a GanoHerb mo suʻesuʻega faʻasaienisi fou ma atinaʻe pisinisi i le lumanaʻi, faʻamalosia le kamupani e faʻaauau pea i faiga faʻatekonolosi ma faʻaauau pea ona tuʻuina atu fesoasoani faʻatekonolosi ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo le atinaʻeina o pisinisi.

dtrf (4)

Ye Li, taʻitaʻifono o le GanoHerb Group, na faʻaalia uiga tuputupu aʻe oGanodermai le Academician Minghong Wu.

Mulimuli ane, na talanoaina e le Taitaifono o Ye Li ma le Academician Minghong Wu le avanoa o talosaga mo suʻesuʻega fou ma atinaʻe i vaega eseese e pei o le soifua maloloina lautele, vailaʻau faʻaSaina masani ma le atinaʻeina o le malosi fou, ma faʻatautaia fefaʻatauaʻiga loloto i le galulue faʻatasi o le lumanaʻi.Reishialamanuia i tulaga o le malosi fou, mea fou ma aoaoga mo tagata faigaluega.

dtrf (5)

Ye Li, ta'ita'ifono o le GanoHerb Group, Hua Zhang, pule sili o le GanoHerb Group, o le ali'i a'oa'o Minghong Wu ma le fa'amasino o le itumalo o Jiangping Li na pu'eina se ata fa'atasi i le fale fa'aaliga.

dtrf (6)

Ye Li, le taitaifono o le GanoHerb Group, ma Hua Zhang, le pule sili o le GanoHerb Group, na pu'eina se ata fa'atasi ma le Academician Minghong Wu ma lana pati i le sikuea o le nofoaga autu o fefa'ataua'iga.


Taimi meli: Feb-03-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
<