vinter 1

Shennong Materia Medicahar registrert typene, egenskapene og effektene til Reishi-sopp i detalj og oppsummert at "langsiktig inntak av Reishi hjelper til med å avlaste kroppen fra vekten og forlenge leveårene".I dag er helsefordelene vedReishi-sopper godt kjent for de fleste.

Derfor er det et bredt utvalg av Reishi-produkter på markedet i dag.Men hvilket Reishi-produkt passer best for deg?De fleste er fortsatt forvirret over dette.

dytgrdf (2)

Først av alt, må du vite at produkter laget av forskjellige deler avReishi-soppsom Reishi-soppfruktkroppsskiver, Reishi-soppekstrakt, Reishi-soppsporepulver og Reishi-soppsporeolje har forskjellige aktive ingredienser med forskjellig innhold.

Derfor er det mer passende valg for ulike grupper mennesker.

dytgrdf (3)

1.Eldre mennesker med underliggende medisinske tilstander

Nedgang i immunforsvaret er uunngåelig for eldre.Immunubalanse er enda mer alvorlig hos eldre med hjerte- og karsykdommer.

Hvordan virker det å taReishi-soppforbedre helsen deres?

For eldre med en gjennomsnittsalder på 65 år som lider av hyperlipidemi eller kardiocerebral aterosklerose, etter å ha tatt 30 dager med Reishi-pulver (4,5 gram per dag), aktiviteten til naturlige drepeceller og konsentrasjonene av IFN-γ og IL-2 i blodet ble betydelig forbedret, og effekten vedvarte selv etter at Reishi-sopp ble seponert i 10 dager (figur 1).

dytgrdf (4)

dytgrdf (5)

dytgrdf (6)

Figur 1 Reishi-sopp kan forbedre immunfunksjonen til eldre med hjerte- og karsykdommer

(Datakilde:Chinese Journal of Geriatrics, 1993, 12(5): 298-301.)

Forbedringen av disse tre immunindikatorene, inkludert naturlige dreperceller, interferon-γ og interleukin-2, betyr at immunsystemets evne til å motstå virus er styrket;med sterkere immunitet er det større sjanse for å kjempe en langvarig kamp mot underliggende sykdommer!

dytgrdf (7)

Reishi-soppekstrakt og Reishi-soppsporeolje er gode valg for eldre med underliggende sykdommer.I tillegg anbefales det å ta Reishi-produkter på et forskjøvet tidspunkt med vestlig medisin, som kan forsterke den terapeutiske effekten av vestlig medisin og redusere skaden av vestlig medisin på leveren.

2.Middelaldrende menneskerlider avhøy arbeidsstress

For middelaldrende mennesker som lider av høyt stress på jobben, har drikking og sosialt samvær blitt en daglig rutine, og de lider av alle mindre plager av seg selv, men leverfunksjonstestene deres kan være unormale.

Hvordan virker det å taReishi-soppforbedre helsen deres?

En studie sammenlignet forskjellen i antioksidantkapasitet mellom 39 friske personer i alderen 40-54 som spiste Reishi-sopp og de som ikke gjorde det.

Reishi-soppgruppen tok 225 mg Reishi-soppfruktkroppekstraktpreparat hver dag.Etter 6 måneder økte de ulike antioksidantindikatorene til forsøkspersonene (tabell 1) mens leverfunksjonen deres ble forbedret – gjennomsnittsverdiene for ASAT og ALAT sank med henholdsvis 42 % og 27 %.I stedet gjennomgikk placebogruppen "ingen signifikant forskjell" sammenlignet med tidligere.

Endringer av antioksidantindekser hos friske middelaldrende voksne før og etter eksperimentet

dytgrdf (8)

(Datakilde: Pharm Biol. 2017 Des;55(1):1041-1046.)

Eksperimentkilde: Klinisk forskning publisert i Pharmaceutical Biology av professor Chin-Kun WANG ved Chung Shan Medical University i 2017

Bare ved å ta godt vare på leveren kan vi ha mer styrke til å beskytte familien.

dytgrdf (9)

● Middelaldrende mennesker med høyt arbeidsstress og omfattende sosialt engasjement kan prioritere å taReishi-soppsporeolje som kan bidra til å beskytte mot kjemisk leverskade.

3.Underfriske ungdommer som ofte er oppe sent

Å være oppe til sent og føle seg trøtt ... hvordan forbedrer det å ta Reishi-sopp helsen deres?

Først av alt må vi vite at sub-helse hører til mangelbeskatning i tradisjonell kinesisk medisin, det vil si at ulike faktorer fører til ubalanse mellom yin og yang i qi og blod i de fem zang innvollene.Reishi-sopps kan gå inn i de fem meridianene for å justere de fem zang innvollene, balansere yin og yang, og hjelpe menneskekroppen til å styrke sunn qi.

I hovedsak manifesteres subhelse som en hindring for homeostasereguleringen av menneskekroppen, som er forårsaket av menneskekroppens reduserte evne til å tilpasse seg endringer i det indre og ytre miljøet.Reishi-sopphar en homeostase-regulerende effekt, som kan stabilisere det indre miljøet i menneskekroppen og forbedre menneskekroppens evne til å tilpasse seg endringer i det indre og ytre miljø, slik at blodtrykk, blodlipider, blodviskositet og blodsukker alle kan være opprettholdes på normale nivåer, og dermed regulere immuniteten og øke motstanden.

[Teksten ovenfor er utdrag fraLingzhiFra Mysterytil vitenskap, s. 88 og 89

● Unge mennesker som ofte er oppe sent og er sub-friske kan velge å ta sporoderm ødelagtReishi sporepulverfor å forbedre immuniteten;de kan også prøve å avkoke økologiske Reishi-skiver for å lage te.Hvis de fortsetter å ta Reishi i lang tid, vil de nyte effekten av å forebygge sykdom og styrke kroppens motstand.

dytgrdf (10)

Reishi-sopper flink til å kjempe alene, og den kan også kombineres med ulike ingredienser for å dekke helsebehovene til mennesker i ulike aldre og kroppsbygninger.Ytelsen er tilfredsstillende.

Referanse: Wu Tingyao."Klinisk forskning|HvordanGanoderma LucidumForbedre immunitet eller antioksidativ kapasitet til mennesker i forskjellige aldre".2020.06.01

dytgrdf (11)


Innleggstid: Mar-04-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
<