Å sitte lenge kan virkelig føre tilplutselig død.Nylig har temaet om skaden ved å sitte lenge vakt oppmerksomhet.

Med skiftende livsstil og arbeidsmåter bruker vi mer og mer tid på å sitte.Leger antyder at langvarig sitting og inaktivitet kan føre til stagnasjon av blodstrømmen i de dype venene i underekstremitetene, noe som kan føre til trombose.Økningen og utskillelsen av trombe kan være dødelig for blodårene og til og med føre til plutselig død.

1

Menneskelig helse og lang levetid er nært knyttet til helsen tilblodårer.Derfor har det alltid vært et ordtak som sier at "vaskulær aldring fører til at alle sykdommer oppstår samtidig", og noen menneskers vaskulære aldringshastighet overskrider hastigheten på aldersvekst, som er "tidlig vaskulær aldring".

I tillegg til stillesitting er det mange situasjoner i livet som kan akselererevaskulær aldringsom langvarig stress, langvarig opphold sent oppe, røyking og overvekt.

Følgende handlinger kan bidra til å forbedreherding av arteriene.

1. Forbedre levevaner

Livsstilsforbedringer som å kontrollere kostholdet, forbedre diettstrukturen, øke treningen og gå ned i vekt kan bidra til å redusere kolesterolnivået i blodet og forhindre ytterligere plakkoppbygging.

2. Kontroller kroniske sykdommer

Hvis du har høyt blodtrykk eller diabetes, må du også aktivt og rimelig kontrollere blodsukkeret og blodtrykket.Både høyt blodtrykk og diabetes er viktige faktorer som fører til herding av arteriene og plakkdannelse.

3. Sørg for å fortsette å trene

DeKinesisk veiledning om primær forebygging av hjerte- og karsykdommerpåpekte at for eldre pasienter kan 12 uker med lav- til middels intensitetsaktiviteter forbedre elastisiteten til blodårene betydelig.

Her er vihare en øvelse pyramide diagram fra Helsetider:

2

Fra bunnen til toppen bør noen enkle aktiviteter i dagliglivet som å gå tur, gjøre husarbeid og gå tur med hunden, som ikke krever anstrengende trening, gjøres minst 30 minutter så mye som mulig hver dag. II tillegg bør aerobic trening og motstandstrening kombineres. Statiske aktiviteter som å se på TV og synke på sofaen bør holdes på et minimum.

Langsiktig forbruk avGanoderma lucidumer gunstig for blodtrykk, blodsukker og blodårer.

Langvarig bruk avGanoderma lucidumhar funksjonene til å regulere blodtrykket og senke blodlipider, såGanoderma lucidumkalles ogsåa "vaskulær renser".

3

Congee med Ganoderma sinense, lotusfrø og lilje som fjerner hjerteild, beroliger sinnet og passer for alle aldre

[Matmaterialer]
20 gram Ganoderma sinense-skiver, 20 gram plume-fjernede lotusfrø, 20 gram lilje og 100 gram ris.

[Veibeskrivelse]
Vask Ganoderma sinense skiver, plume-fjernede lotusfrø, lilje og ris.Legg dem sammen med noen ingefærskiver i en kjele.Tilsett vann og kok opp på høy varme.Bytt deretter til langsom brann og kok til den er gjennomkokt.

[Medikamentell diettbeskrivelse]
Denne medisinske dietten passer for alle aldre.Langsiktig inntak av denne medisinske dietten kan beskytte leveren, fjerne hjertebrann, berolige sinnet og ha en viss rolle i adjuvantbehandling av diabetiske komplikasjoner.

Kald luft

Et gammelt kinesisk ordtak sier: "Ikke utsett huden din når White Dew kommer". Det betyr at når White Dew kommer, skal huden ikke eksponeres lenger, siden folk kan bli forkjølet på grunn av den kalde temperaturen.

Når temperaturforskjellen mellom morgen og kveld er stor, vær oppmerksom på å holde nakken, navlen og føttene varme.Eldre og barn med relativt svak konstitusjon, samt personer med hjerte- og karsykdommer, kronisk bronkitt og astma, bør være mer forsiktige mot «høstforkjølelse».

Rå eller kald mat

Etter plagen av den brennende heten har menneskekroppens motstand falt mye, og folks mage vil til en viss grad virke som en viss sykdom.

I dietten, spis mindre rå eller kald mat som krabber, fisk og reker og persimmoner, og spis mer miltforsterkende og fordøyelige måltider som kylling i terninger med ginkgo og yam.

4

Endelig,to oppsummere, spesiell oppmerksomhet bør rettes mot kardiovaskulær beskyttelse. A daglig kosthold med lite salt, lite sukker, lite fett og mer frukt og grønnsaker,når paret medGanoderma lucidum, kan hjelpeholde blodårene friske.


Innleggstid: 21. september 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
<