Bubuk jamur chaga

Chaga, dikenal minangka Inonotus obliquus, minangka jamur obat sing tuwuh ing wit birch putih.Utamane tuwuh ing belahan bumi sisih lor ing lintang 40 ° ~ 50 ° N, yaiku, Siberia, Timur Jauh, Eropa Lor, Hokkaido, Korea Lor, Heilongjiang ing sisih lor China, Gunung Changbai ing Jilin, lsp.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Bubuk jamur chaga 

     

    Wêdakakêna jamur Chaga yaikuugingerti ing saindenging jagad minangka "raja jamu".Minangka obat tradisional jamur chaga digunakake kanggo macem-macem penyakit.

    Inonotus (Inonotus obliquus) nuduhake sclerotia kaya tumor (benjolan steril), katon ireng lan abu-abu, kanthi alur sing ora rata, ing njero kuning, sessile, diameter 25-40cm, werna peteng, permukaan permukaan, hard banget, rapuh nalika garing, bagean sing subur. saka kandel 5mm, crusty lancip, coklat peteng;tabung bakteri 3-10mm, brittle, biasane mburi ngarep tabung cracking bakteri, Round, pucet putih, coklat peteng sawise owah-owahan.

    src=http___dimg.52bjw.cn_image_upload_2d_8a_57_20_2d8a572075b62ad97fa3fe15b68b54b5.jpg&refer=http___dimg.52bjw
    仙芝科技大门_副本
    提取厂
    一个人看在提取厂
    摄图网_501648087_化工厂电器设备操作(企业商用)

    rincian produk

    Ulasan cepet:

    Tipe: Bubuk jamur
    Formulir: bubuk 
    Bagian sing digunakake: Badan Woh
    Tipe Ekstraksi: Penggilingan
    Packaging: DRUM, Aluminium Foil Bag
    Panggonan Asal: Fujian
    kelas: Food lan Pharmaceutical Grade
    Jeneng merek: GanoHerb
    Sumber botani: Phaeoporus obliquus
    Penampilan: Coklat bubuk alus
    ambune:  Karakteristik
    Spesifikasi: 100Wêdakakêna alus coklat bolong
    Storge: Simpen ing Panggonan Kelangan Lan Garing
    Urip beting: 2 taun

     

    Lembar Spesifikasi:

    Item Spesifikasi
    Penampilan Bubuk halus kuning coklat 
    Oder Ciri khas
    Rasa Ciri khas
    Ukuran partikel Lulus 100 mesh
    Polisakarida ≥3%
    Jumlah plate count ≤10000
    Coliform, MPN/g ≤0,92
    Jamur lan Ragi, CFU / g ≤50
    Staph aureus Mesthi ora ditemokake
    Salmonella lsp Mesthi ora ditemokake

     

    Keuntungan saka bubuk Chaga

    7

    Ndhukung fungsi kekebalan awak

    5

    Tundha senescence

    4

    Nyetel tekanan getih

    Aplikasi saka bubuk jamur Chaga

    药品

    Kanggo suplemen panganan

    Variety of colorful smoothies and juices beverages in bottles with various fresh organic fruits and berries ingredients on white wooden background, top view. Healthy food concept

    Kanggo industri minuman

    maitake powder

    Kanggo lapangan pharmaceutical

    Temokake jamur ajaib


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    <