Čtvrtý den lunárního nového roku navštívil Minghong Wu, akademik Čínské akademie inženýrství (v současnosti člen Stálého výboru stranického výboru a viceprezident Šanghajské univerzity), narozený v Pucheng, Fujian.GanoHerbTechnology International Exchange Center doprovázené Jiangping Li, okresním soudcem okresu Pucheng, a dalšími představiteli okresu.

dtrf (1)

Ye Li, předseda GanoHerb Group, vřele přivítal příchod akademičky Minghong Wu a její strany.

V doprovodu Ye Li, předsedy GanoHerb Group, akademička Minghong Wu a její skupina nejprve přišli do výstavní síně GanoHerb Technology International Exchange Center, zhlédli propagandistický film GanoHerb Group a dozvěděli se o úspěších GanoHerb ve výběru kmenů, organickém pěstování, průmyslové rozvoj a spolupráce průmysl-univerzita-výzkum.Vyjádřila své uznání za současné úspěchy GanoHerb.

dtrf (2)

Ye Li, předseda GanoHerb Group, představil uspořádání a standardy řízení GanoHerbReishiVýsadbová základna pro akademika Minghong Wu.

dtrf (3)

Ye Li, předseda GanoHerb Group, představil akademikovi Minghong Wuovi výsledky vědeckého výzkumu společnosti.

Během výměny si akademik Minghong Wu také podrobně vyslechl plány společnosti GanoHerb na inovaci vědeckého výzkumu a budoucí průmyslový rozvoj, povzbudil společnost, aby vytrvala v technologických inovacích a pokračovala v poskytování sci-tech pomoci a příkladného vedení pro průmyslový rozvoj.

dtrf (4)

Ye Li, předseda GanoHerb Group, představil růstové charakteristikyGanodermak akademikovi Minghong Wuovi.

Následně předseda Ye Li a akademik Minghong Wu diskutovali o aplikačních vyhlídkách výzkumu a vývoje nových materiálů v různých oblastech, jako je všeobecné zdraví, tradiční čínská medicína a rozvoj nové energie, a provedli hloubkové výměny informací o budoucí spolupráciReishiprůmyslu z hlediska nové energie, nových materiálů a školení personálu.

dtrf (5)

Ye Li, předseda GanoHerb Group, Hua Zhang, generální ředitel GanoHerb Group, akademik Minghong Wu a okresní soudce Jiangping Li udělali skupinovou fotografii ve výstavní síni.

dtrf (6)

Ye Li, předseda GanoHerb Group, a Hua Zhang, generální ředitel GanoHerb Group, pořídili skupinovou fotografii s akademičkou Minghong Wu a její skupinou na náměstí výměnného centra.


Čas odeslání: únor-03-2023

Pošlete nám svou zprávu:

Zde napište svou zprávu a pošlete nám ji
<